Vendégsarok: Richie666 NFL tippje a Steelers - Ravensre

nfl-playoffs.jpgIsmét nyomul az amerikai foci, szombat este Panthers - Cardinals mérkőzéssel indul a play-off buli, vasárnap hajnalban pedig újabb derbivel folytatódik a hétvégi party, de ez még nem minden, ugyanis két vasárnap esti meccs zárja a 1/8 döntőt. A Broncos, Patriots, Packers, Seahawks kvartett a főcsoportos helyezéseiknek (1-2. hely) köszönhetően pihenhetnek még egy kicsit. Vendég bloggerünk, Richie666 a Steelers - Ravensre ad nekünk tutinak tűnő tippet.

Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens, 02:15

Mivel egy csoportban vannak, idén 2 meccset is játszottak egymással, az elsőn Baltimoreban nagyon elkalapálták a Steelerst, 26-6 a vége, de a visszavágón nyertek otthon a Vasasok 43-23-ra. Le'Veon Bell a Steelers futója sérülés miatt biztosan kihagyja a mai meccset, ami bizony nagy érvágás lehet a Steelersnek, hiszen az alapszakasz második legtöbb futott yardját szorgoskodta össze (1361 yard, 8 TD) és elkapásokban is kiemelkedőt teljesített (83 REC, 854 yard, 3 TD).

bell.jpg

A Steelers offense az egész ligát nézve a második legjobb volt az alapszakaszban (411.1 yard/game), a Heinz Fielden pedig csak 1 meccset vesztettek idén a Saints ellen.

A Baltimore-ról nem sok mindent lehet beszélni, olyan középszerű csapat benyomását keltették idén, mindenesetre nagy meglepetés lenne ha továbbmennének.

Tipp: Pittsburgh Steelers
Odds: 1.60
Iroda: bet365

Eredmény: 17-30