Ne bennem, hanem a statisztikában bízz!

Gelson Dala deixa Rio Ave e assina em definitivo pelo Al-Wakrah do CatarJó ideje home officeban űzöm az ipart és mivel korán is kelek, munkaidő előtt nekiugrok a netnek és elkezdem bogarászni, mik azok a focimeccsek, amelyekre szívesen pakolnék a sportfogadásra különtett kis pénzemből. Kedvencem az over fogadás, így nem meglepő módon ma is ilyen tippeket hozok. Lássuk a medvét!

Idősorrendben próbálom meg felsorakoztatni a mai kiszemelteket, reméljük hogy a statisztika nem hagy minket cserben. Persze ne vegyél rá mérget, mert tuti ugyebár nincs, viszont aaz esélyek ezeknél a meccseknék magasabbak az átlagnál, hiszen a számok arra sarkallnak minket, hogy igen mi vagyunk azok a meccsek, amikre nyugodtan lehet áldozni.

KATAR, QSL

16:30, Al-Gharafa - Al-Wakra 1-1

Igaz hogy még csalóka a stat Katarból, hiszen nem olyan régen kezdődött csak a móka, de már látszik, hogy itt nem viccelnek a felek, ha gólokról van szó. Az Al-Gharafa 2-1-es hazai sikerrel, míg az Al-Wakra 4-2-es idegenbeli győzelemmel kezdte a pontvadászatot.

Idén késő télen és kora tavasszal három alkalommal is nekigyűrőztek a felek, és most jön a mutató, ezen a 3 meccsen 18 gól esett. Baráti!

Tipp: 2,5 gól felett @ 1.53

 

LENGYELORSZÁG, 2. osztály

17:00, Garbarnia - Slask Wroclaw 2 3-1

Nem igazán van látókörünkben a lengyel alacsonyabb osztály, persze az Ekstraklasa-t sokan követik, de ha a stat szólít, menni kell.

A Garbarnia idei 4 meccséből még képtelen volt undert játszani, szóval bizakodásra adhat okot ezen mutató, főleg ha hozzávesszük, hogy saját erejükből majd mindig képesek hozni az overt, 2 gólos rúgott átlaguk van Adam Zakéknek.

A Slask 2 már nem ilyen veretes, de meg kell említeni, hogy a 4-ből kettőn esett az over, a másik kettőn meg majdnem, azokon 2-2 gól szambázott be a kapukba. 

Tipp: 2,5 gól felett @ 1.53

 

COSTA RICA, Liga de Ascenso

22:00, Cariari Pococi - Ad Aserri 2-0

Ha jönne ez a tipp, az Kariari, na jó, félre a hülyéskedést. Az Ad Aserrri jól kezdett, két győzelem idegenből és most ismét idegenben, tette minezt úgy, hogy önerőből hozták az overt, bízom benne hogy mai sem lesznek adósak a gólokkal. A Pococi egy 3-2-es hazai siker után idegenben 2-0-ra alulmaradt, de ebből is látszik, vannak itt gólok kérem szépen. Márciusban fordított felállásban 3-2 a Pococinak, miért ne jönne ma is az over? Jönni fog mert jőni kell...

Tipp: 2,5 gól felett @ 1.75

Címkék: over