2020. 06. 25. Csütörtök

Csapd ki a lóvét!

Watford eye Premier League promotion - ITV NewsMi van veled Inter??? Az olasz sztárcsapat tegnap este igencsak belerondított az elképzeléseimbe, miközben a MU hozta a kötelezőt, és az Atalanta meccsén is megszórták a kötelező overt a Lazioval karöltve. Ma egy PL meccs került bele a látószögembe, rizikós nem kétlem, valamint egy horvát alsóházi bajnoki tetszett meg. Tarts velem és izguljunk egy kicsit! Tippvadászatra fel!

ANGLIA | Premier League

  • 19:00 Burnley - Watford @ Watford DNB | 1-0

Tétje ennél a mérkőzésnél leginkább a Watfordnak van, ugyanis nagyon csipkedi a seggüket a kiesőzóna. A Burnley olyan középmezőnyös, hogy csak na, mi motivációjuk lehet, ezt így messziről nehéz kiagyalni. A Darazsak legutóbb értékes pontot csíptek meg az elitben sütkérező Leicestertől, míg a Burnley egy hatalmas zakóval (0-5) távozott az Etihadból. Ősszel a Burnley sima 3-0-lal múlta felül a Watfordot, most jöhetne egy kis visszavágás, bár amilyen rossz idegenbeli mérleggel bírnak (2-4-9) Deeneyék, nem sok esélyt mutatkozik rá, max. tényleg az extra motiváció az ami ezen átlendítheti Nigel Pearson gárdáját, ami nem más mint hogy el kellene kerülni a kiesést, és ehhez ma kell a pont. A tippem rizikós, óvatosan vele.

 HORVÁTORSZÁG | 1. HNL

  • 21:05 Varazdin - Zapresic @ Varazdin | 1-0

Nem kell ezt nagyon elemezgetni, ugyanis ha a Varazdin nem akar izgulásit a végére, akkor jónapot kívánok és elkeni a száját a tabella utolsó Zapresicnek. Na, ennyi, nem olyan nagy ördöngősség ez. Forma alapján is tuti hazai, a Varazdin 2-1-1-es formát mutat, a vendégek meg a 0-0-4-gyel nem nagyon menőzhetnek. Ha ezen túl lesznek, akkor már csak öt kanyar van vissza és a különbség 10 pontra ugrana.

 

----------