2020. 06. 26. Péntek

Csapd ki a lóvét!

3x.pngPéntek. Meccsek. Tippek. Összekalapáltam egy 3x-et, rátettem a Kar98-ra, célzok és remélem célba ér a gondolat. Horvát, spanyol első osztályból, valamint egy török kettes bajnokiból merítettem ki a vizet.  Úsztassuk el a nappalit! Csapd ki a lóvét!

 

 

 

 

 

HORVÁTORSZÁG | 1. HNL

  • 18:55 Rijeka -Gorica @ Rijeka

A Rijeka 2018. júliusa óta nem verte meg a Goricát, az azóta lejátszott hat meccsükből mindössze egy döncire futotta, ez most februárban történt. Erre én meg most hazaira hoznám a meccset. Formácska alapján igen, mindenképpen, hiszen a Rijeka ha valamit kezdeni akar az európai kupa indulással, akkor most még lehet tenni érte. Szoros meccs várható, de bízom a hazaiakban, hogy kell az az Európa Liga, mert a Hajduk ma nyerő lesz és már be is előz.

SPANYOLORSZÁG | La Liga

  • 22:00 Sevilla - Valladolid @ Sevilla

A Sevilla júniusi formája első blikkre nem túl meggyőző, de ha azt vesszük, hogy volt két idegenbeli iksz (Levante, Villarreal), verte a Betist, a Barcával meg a Pizjuánban pontosztozkodott, szóval így mégsem tűnik olyan vészesnek. A Valladolid sincs túl rossz passzban, de ez ma itt csak hazai lehet, főleg ha azt nézzük, hogy Ocamposék szeretik elkenni a Valladolid száját, utóbbi négy meccsükön nem volt esélye a vendégeknek.

TÖRÖKORSZÁG | 1. Lig

  • 19:00 Bursaspor- Adanaspor @ Bursaspor

A Bursaspornak még adott az esély, hogy ne playoffozzon a Süper Ligért, hanem egyből felugorjon. Pontszerzéshez tökéletes alkalom a mai, hiszen az az Adanaspor jön, akik a 14 idegenbeli meccsükbön mindössze két döntetlent tudtak összekaparni. Nem áldozok rá több karaktert.

----------