Ligue 1.: Lyon - Angers

Csapd ki a lóvét te francia randevú!

Ritka alkalmak egyike, mikor a Lyon a Parc Olympique Lyonnaisban üresen hagyja az ellenfél kapuját, legutóbbi csúfság 2018 decemberében esett meg, akkor a Rennes állta jól a sarat. A 7x-es francia bajnok egy Monaco elleni idegenbeli ütleggel kezdte meg a 2019/20-as idényt, jól startoltak Depayék, hármat rámoltak be Lecomtének.

Az Angers sem indított rosszul, a Bordeaux volt a szenvedő alany az első kanyarban, úgy hogy a Bordeaux vezetett, majd kapott rá három gombócot, a 3-1 már az első félidőben beállt és maradt a végéig.

A Lyon és az Angers összeröffenései általában ide-odát hoznak, szóval az Angers nem rest megzörgetni Lyonban sem a hálót. 2018-ben és 2019-ben is markolt egyet a gólkosárból, előbbinél pontot ért a mutatvány. Úgy érzem kedvelnek Lyonba járni a zebracsíkosak.

Kíváncsian várom mire jut idén a tavalyi bronzérmes, amely bár elvesztette Fekirt, Ndombele-t és Mendy-t, ám jött pár új arc, akiket majd be kell izmozni Sylvinhonak.

Nálam a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, és ha már szajkóztam az Angers idegenbeli góléhségéről, csapjuk hozzá a tipphez és adjunk a népnek egy kis szorzót.

Tipp: