Hamburgi dartsos csapat világbajnokság - 2. rész

bwin-world-cup-of-darts_gx3g9p1keqs1wn6u32pc3z3e.pngEbben a részben a másik 8 összecsapást próbálom legjobb tudásom szerint megközelíteni és valami fajta tippet mondani. A torna lebonyolítását, történetét az előző posztban már leírtam, aki kíváncsi, itt megtekintheti.

Ebben a szakaszban lépnek színpadra az igazán esélyes csapatok, az előző felvonás egy fajta bemelegítésként fogható fel, az igazi nagy ágyúk ekkor fognak először megdörrenni. Lássuk is ezeket a meccseket.

 

Írország (8) v Szingapúr/ Írország @ 1,25
Eredmény: 3-5
A szigetországbeliek elég jól játsszák ezt a sportot és úgy gondolom, hogy ma is jó eséllyel nyerhetnek a világ első 9 nyilasát dobó Paul Lim fémjelezte Szingapúr ellen.

Wales (5) v Franciaország/ Wales @ 1,15
Eredmény: 5-4
Ez a meccs is számomra teljesen egyértelmű, Webster és Burnett tudása számomra bőven elég érv amellett, hogy ezt a meccset nagyon nyugodt szívvel húzzam be hazaiba.

Belgium (7) v India/ Belgium @ 1,08
Eredmény: 5-0
Belgák 7. kiemeltként szerepelnek ezen a vb-n, ez is mutatja, hogy milyen erős a közvetlen élmezőny, tavalyi döntős, testvér pár. Kell ennél nagyobb összeszokottság? Nálam sima belga győzelem.

Észak-Írország (6) v Malajzia/ Észak-Írország @ 1,15
Eredmény: 5-2
Egy újabb brit nemzet, egy újabb sima győzelmet várok.

Skócia (3) v Oroszország/ Skócia @ 1,01
Eredmény: ?
Az észak-írek meccsénél leírtam mint gondolok erről a meccsről, nem gondolom, hogy Szásáék meglepetésre mennének még egy kört.

Anglia (1) v Thaiföld/ Anglia @ 1,01
Eredmény: ?
A címvédő első meccsén nagy meglepetésre nem számítok, a thaiföldi sporttársak számomra ismeretlenek, de ígérem, ha meglepetést szereznek és nyernek akkor tüzetesen utána nézzek, hogy valójában kik is ők.

Hollandia (2) v Olaszország/ Hollandia @ 1,01
Eredmény: ?
Erről a találkozóról nehéz írni, annyira simának és egyértelműnek gondolom a hollandok győzelmét, de a fogadóirodák se tévedtek nagyon, kicsi odds, kicsi az esély a bukásra.

Ausztrália (4) v Dánia/ Ausztrália @ 1,20
Eredmény: ?
A "Varázsló" és Nicholson alkotta párosra is azt tudom mondani, mint amit a walesi-ek kapcsán, nagy meg lepetés lenne ha nem az "auszik" jutnának a következő kanyarba.

Úgy érzem nem vállalok nagy kockázatot, ha azt mondom, hogy az angol, holland kettős közül fog a győztes kikerülni. A legjobb 8 közé várom a két előbb említett csapaton kívül az észak-íreket, belgákat, walesieket, ausztrálokat, skótokat és az íreket.
A magyar válogatott győzelme esetén feltehetően a címvédő angolokkal csaphat össze, reméljük a legjobbakat.

England-the-Winners.jpg