Sevillai derbi vasárnap délben az Estadio Benito Villamarínban

betis-sevilla.jpgSevillában vasárnap délben rangadót rendeznek, a Derbi sevillanot, ahol nem számít ki hogyan teljesített eddig a bajnokságban, ki hányadik helyen áll, a lényeg hogy le kell gyűrni a nagy városi vetélytársat.

Real Betis - Sevilla, mindkét csapat szerez gólt @ 1,75
Primera Division, 2014-04-13 12:00
Eredmény: 0-2

Sevillában ma rangadónak ad helyet az Estadio Benito Villamarín, ahol a helyi Betis az Európa Ligában vitézkedő, ott már az elődöntőbe jutó Sevilla vendégeskedik. A Betis nagyon úgy tűnik, hogy kipottyan a La Ligából, de valószínűleg szépen akarnak búcsúzni, kihozni mindent amit csak lehet az idény hátralévő részéből. Ám egy ilyen sevillai derbi mindentől független, itt élet-halál kérdés a dolog. Nem számít ki hányadik helyen áll, ez presztízs csata a javából. Amennyiben ma még nyerni tudna a Betis, hét pontra közelítené meg a 17. helyen álló, bennmaradást érő Valladolidot, és hát a hátralévő öt fordulóban még sok minden megtörténhet.

A Sevilla nagy valószínűséggel az EL-t célozta meg, két helyet osztanak ehhez a spanyoloknál, és hárman vannak akiknek ez a céljuk. Legjobban jelen pillanatban a Sevilla áll, mögöttük egy pontra a Villarreal, de a két pontra leszakadó Real Sociedadnak sem reménytelen a dolog. Szóval lesz itt még nagy tülekedés, így hát ezen a mai meccsen az iksz senkinek nem jó, menni kell a három pontért, ami nekünk semleges nézőknek jó kis rakkolós, gólokban nem adós meccset hozhat.

Címkék: spanyol foci