Schalke és Osasuna sikerből merítenék boldogságot

schalke_osasuna.jpgA Schalke 20:30-tól az Eintracht Frankfurt remélhetőleg nem túl kedves házigazdája lesz, este 21:00-kor pedig az Osasuna a Real Valladolid-ot remélhetőleg pontatlanul engedi haza.

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt, 1 @ 1.70
Bundesliga, 2014-04-11 20:30

A Schalkeból ismét offolta magát Huntelaar, így Szalai Ádám újból megkaphatja a bizonyítási lehetőséget, és reméljük él is majd az újabb nagy lehetőséggel a magyar válogatott támadó. Ám azt is el tudom képzelni, hogy a holland körüli sérülés hírek nem olyan vészesek, és mégis játszik a gólvadász. A Schalke már úgy tűnik ott ragad az első háromban, már csak az a kérdés, hogy a 3. vagy a 2. helyen fejezik be a bajnokságot. A Frankfurt szerintem marad a középmezőnyben, nagy meccsek itt már csak a BL-selejtező és az EL helyekért megy, valamint a kiesés elkerüléséért küzdenek. A Schalke jobb csapat, nem lehet gond a Frankfurt legyőzése, amellyel ősszel hat gólos döntetlent játszottak Höwedesék. Ma behúzzák a három pontot.

Eredmény: 2-0

Osasuna - Valladolid, 1 @ 2.10
Primera Division, 2014-04-11 21:00

Kiesési rangadóval startol a La Liga 33. fordulója, Pamplonába az a Valladolid látogat, mely az utolsó öt kirándulásából csak a Getafe és a Malaga elleni meccseken pontosodott (1-1), a másik hármon vesztesen hagyták el a játékteret. Az Osasuna sincs túl jó formában, bár ők az utolsó hazai ötösből kettőt is behúztak, lezúzták a BL elődöntőbe jutó Matracosokat, a kieső helyen pozíciót fogó Getafét, leikszeltek a Sociedaddal, ám a Sevilla és a Malaga nagy falatnak bizonyult. Ősszel Valladolidból elhozták a három pontot, így Riéráék akár ma is jók lehetnek.

Eredmény: 0-0

Amennyiben ülnek a dolgok, vagyis nyernek a gelsenkircheiek és a pamplonaiak, akkor 3.57x-es pénz fittyen a zsebbe.