Last minute: Ébresztőt fúj az Udinese és a Valencia! - 20131030

dinatale.jpg

Elég régen voltam aktív ezen a blogon utoljára, de ma úgy éreztem, ideje visszatérni az online sportfogadás világába. Ki is néztem két mérkőzést, melyeket együtt megfogadva, közel kétszeres szorzót kapunk, ez kezdetnek talán megteszi.

Valencia - Almeria
A középmezőnyben álló Valencia sokkal többre hivatott jelenlegi pozíciójánál. Formájuk javuló, de még mindig felemás. Múlthéten EL-meccsen 5-1-re verték a St. Gallen együttesét, majd hétvégén sima 4-1-es zakóba futottak bele a Villareal vendégeként. Utóbbi két bajnokijukat elbukták, legutóbb szeptember végén nyertek a La Ligában.

Az Almeria sorra gyűjti a zakókat, győztes meccs nélkül, három ponttal állnak a bajnokság utolsó helyén. Ma nem a vendégek rossz sorozata fog megszakadni, várniuk kell még az első győzelemre idén. Az éledező Valencia begyűjti mindhárom bajnoki pontot és megkezdi a felzárkózást az élmezőnyhöz!

Sassuolo - Udinese

Az előző párosításhoz hasonló szituációban lévő csapatok találkoznak ma a Serie A-ban is. Újoncként, 6 ponttal, jelenleg kieső helyen áll a házigazda Sassuolo. Gyenge kezdés után az elmúlt fordulókban kezdték el gyűjtögetni pontjaikat, míg az Udinese legutóbbi hat meccséből négyet is elveszített. A két együttes kerete között azonban elég nagy különbség van, mondanom sem kell, nem a Sassuolo javára. Ez pedig többet nyom a latba, mint a formák közötti különbség. Ma nem fog zsinórban harmadjára is vereséget szenvedni a Di Natale vezette udinei csapat.

Kezdés

Esemény

Tipp

Odds

Eredmény

20:00 Valencia.png Valencia - Almeria
almeria.png 1 (1X2) 1.41 1-2 cancel icon.png
20:45 Sassuolo.png Sassuolo - Udinese
udinese.png X2 (DC) 1.38
1-2 ok icon.png
Marathon175.ashx.jpg

1.95