Algériázunk még egy utolsót!

ALG-RUS_1.jpg

A mai napon befejeződnek a világbajnokság csoportküzdelmei, az utolsó ütközetre kerül sor a G és a H csoportokban. Előbbiben még sok a nyitott kérdés, de ami tuti, hogy ha az USA és Németország leikszel, akkor ők mennek tovább. A H csoportból Belgium már a legjobb 16 között, a kérdés már csak az, ki megy tovább Hazardékkal, Algéria vagy Oroszország.

Algéria ha ma nyer Oroszország ellen, mint ahogy tette azt nagyon frankón pár napja Dél-Korea ellen, akkor köszöni szépen és begyalogol a legjobb 16 közé. Dél-Korea ellen meglepő módon a fogadóirodák nem Feguliékat érezte esélyesebbnek, pedig jó pár kreatív kolléga rúgja ott a bőrt, több mint az ázsiai csapatnál. Én személy szerint tudtam örülni az akkori 3,10-es oddsnak.

Capello mester legutóbb kicsit eltaktikázta a belgák elleni meccset, bár édes mindegy lett volna hogy ott ikszel vagy kikap a csapata, akkor is ma nyerniük kellene, nekik más eredmény nem jó. Na de Algériának viszont már az iksz is tökéletes, és szerintem azt simán hozza majd Halilhodzic együttese.

Tipp: Algéria vagy döntetlen
Odds: 1.75
Iroda: bet365

Eredmény: 1-1