Cseh U19: Zlin - Slavia Praha

Podívejte se: emotivní derby dorostu rozhodl v závěru kanonýr Zlína Hamalčík  - Zlínský deníkMániákusan keresem nap mint nap az olyan overes meccseket, amiben van ráció. Kedden bár BL-selejtezős nap van, meg akad pár jó kis európai bajnoki meccs is, én mégis egy U19-es meccsben láttam meg a reményt. Csak a statisztika! 

CSEHORSZÁG, U19-es bajnokság

13:30, Zlin - Slavia Praha

A cseh suhancok pontvadászatáról érdemes tudni, hogy igencsak overes statisztikával bír, a meccsek kb. 75%-án legalább 3 gólt berámolnak egymásnak a felek. Jó alap az induláshoz, nem is kell rajta túl sokat agyalni.

A mai meccs pedig még inkább hajlik az overre, mert mind a Zlin, mind a Slavia fiataljai jól kezdték ilyen szempontból a rajtot. A Zlin a Plzennl kezdett, és 5-2-re hozta is a meccset, majd elmentek Brno-ba, ahonnan egy 3-3-as pontszerzést eszközöltek. A Slavia eközben az első kanyarban a Karvina otthonában 3-3-mazott, majd Prágában ütötték 3-2-ra a Pribramot. Igen, mint mondottam volt, itt nem fukarkodnak a gólokkal a srácok.

Tippünk is ennek szellemében került fel a lőlapra, a szorzó persze ennek fényében nem túl veretes, de ha nem is szingle, akár egy kötésthez jól jöhet.

Tipp: 2,5 gól felett @ 1.40

Fotó: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/

Címkék: over, Csehország