Napi hármas

három.jpgVégig nézve a mai kínálatot nem bírom ki, hogy ne fabrikáljak össze egy-két szelvényt. Úgy döntöttem, hogy csinálok egy merészebbet és az én olvasatomban biztosabbnak tűnőt. A meccsekről csak röviden pár mondatban leírom a véleményemet és majd a sportemberek eldöntik, hogy jól láttam-e a dolgokat.

Magyarország-Szerbia/ döntetlen @ 5,80
Eredmény: 8-6

magyar-szerb.jpgRázósabb gyűjtőmre oda fér a magyar válogatott szerbek elleni eb meccse is. A két csapat hatalmas riválisa egymásnak, ez köztudott. Mi házigazdaként játszunk ezen a tornán, eddigi két meccsünkön két győzelmet aratva, mostani ellenfelünkkel azonos pontszámmal állunk a 2. helyen, pillanatnyilag jobb gólkülönbséggel előznek meg minket. Ez a meccs tekinthető csoport döntőnek is, a mai meccs győztese nagy valószínűség szerint kihagyhatja a negyeddöntőket és már az elődöntőre koncentrálhat. A vendégek a címvédők, viszont egy komoly fiatalításon estek keresztül, ennek eredménye az elmúlt világbajnokság 7. csúcsosodott ki. Egymás ellen számtalanszor játszottak már, legutóbb a világliga döntőjében csobbantak egymás ellen a vízbe, ott a szerbek nyertek. Legutóbbi 4 magyar-szerbet a vendégek nyerték. Viszont ma hazai medencében, egy fantasztikus közönség előtt egy nagy jó meccset várok. A medencében szinte élet-halál harc lesz, ezért a kockázatos döntetlent fogadom meg, tudom ezzel a csoportgyőzelem tőlünk messze kerül, de a pénztárcánknak jótékony eredmény lehet ez.

Lukas Rosol-Tommy Robredo/ T. Robredo @ 1,50
Eredmény: 2-0

Sok karaktert nem vésnek ide erről a meccsről, inkább csak dióhéjban a legfontosabbakat. A meccset a hamburgi salakos ATP torna keretein belül rendezik. Salak, ez azt jelenti, hogy egy spanyol játékos némi hendikeppel indul. Egymás ellen eddig 3-szor mérkőztek, mindannyiszor a Robredo diadalmaskodott. Igaz ezek közül csak egyszer volt salakos a meccs. Legutóbb idén januárban az év első Grand Slam-jén futottak egymásba ahol egy 5 szettes meccsen nyert a hispán. Ma is szoros meccset várok, nem elképzelhetetlen, hogy csak 3 szettben nyer Tommy, de én a győzelmet elvárom tőle.

Győr-Göteborg/ 1. félidő döntetlen @ 1,93
Eredmény: 0-3 (0-1)

eto.jpgHarmadik meccsemen egy harmadik sportág képviselőivel foglalkozok röviden. A Győr bajnoki másodikként most kapcsolódik be az Eurépa Liga selejtezőibe és egyből egy kemény ellenféllel találkozik. Svéd barátainknál a bajnokság már a 14. fordulónál jár. ezért mindenképpen fáradtabb lesz az ellenfél, mint a mi Győrünk. Ez viszont azt is jelenti, hogy az ellenfél már játékban van, míg a "magyar" fiúk még fejben még lehet inkább a tengerparton vannak és szeretnének is ott maradni. Az idei magyar nemzetközi kupaszereplés sem kápráztat el minket, félő, hogy nem is fog. Az első félidőben sok gólt nem várok, tulajdonképpen egyet sem, és szerintem ez így is fog maradni, ezért mindenképpen jó lehet ez az opció erre a meccsre.