Vendégsarok: EstiKornél elindítja a 2013/14-es Serie A-t

EstiKornel.jpgA vendégsarok egy korábbi meghívottja EstiKornél, a Grande Lazio népsport blog egyik írója, aki nagy olasz drukker hírében áll, és több olaszos blogon is aktívan tevékenykedik, hatáskörébe tartozik a Grande Lazio mellett az Il Nostro Calcio, valamint a Mauri partizán is, ma ismét életjelet ad magáról. Egy olasz fociért rajongó illetőtől vajon milyen tippeket várhatunk? Természetesen Serie A és B ligákból valót. Tegnap ugye elstartolt a Serie A 2013/14-es idénye, így hát ő sem maradhat tétlen, három vasárnapi mérkőzésre adott tippel örvendezteti meg a Tippvadászat olvasóit.

PARMA - CHIEVO, 20:45
Sannino szórakoztató szamarakat ígér, minket pedig ez a kijelentés szórakoztat. A meccs igazság szerint csak a Parmának rejthet kockázatot: kimondva-kimondatlanul, de egyértelműen úgy kezelik őket - itt, az INC keretein belül is -, mint akik az idei bajnokság meglepetései lehetnek. Ehhez adottak a korábban már taglalt nevek, miközben a Chievónál nagy mozgás ezúttal sem volt. A keretek teljesek, a Parma pedig szeretné, ha már a bajnokság elején mindenki komolyan venné őket. Nem is lehet más a vége, mint hazai győzelem.
Tipp: Parma (1.85) - Eredmény: 0-0

TORINO - SASSUOLO, 20:45
Ha van meccs, amelyik üvölt a döntetlenért, akkor ez az. Újonc csapat első meccse, ráadásul idegenben - ez a Sassuolo -, a hazai oldalon meg az idegenben általában jobb, de amúgy betonbiztosan védekezni szerető, és Cerci agyában bízó Torino. Ha ez nem ikszre végződik, az olasz foci kicsit meghal.
Tipp: döntetlen (3.30) - Eredmény: 2-0

INTERNAZIONALE - GENOA, 18:00
Laci is leírta a beharangozóban, 2001 óta nem nyert újonc edző a milánóiaknál, idénynyitón. Strama igen, de ő nem nyáron érkezett, így kivételt jelent. Ez most sem fog bekövetkezni. Liverani ugyan még erősen küszködni látszik a kerettel, de az Internek is szoknia kell a Mazzarri-stílust. Milito és Zanetti sincs, és ha probléma van, akkor a padról csak Belfodil, esetleg Alvarez tud segíteni. Kevés gólos döntetlen lesz, Gilardino talán beköszön búcsúzóul.
Tipp: döntetlen (3.75) - Eredmény: 2-0

- EstiKornél -