Novafresco tippjei interneten fogadók számára

nova.jpgNovafresco, aki régóta űz sportot a sportfogadásból és napi szinten figyeli az eseményeket, időnként jelentkezik majd egy-egy elemzéssel, vagy általa megtett fogadásokkal. Elsőként egy gyűjtő fogadást ajánl az interneten fogadóknak a mai kínálatból.

 
 
Siófok - Diósgyőr, 16:00
Az NB1 egyik kiesőjelöltje, a Siófok fogadja a Diósgyőrt. A vendégek remekül igazoltak, keretük alapján minimum az első öt közé várnánk őket, de valamiért akadozik eddig a gépezet. Igaz, a Videoton legyőzése már sokat sejtet a keret valódi erejéből. Mai ellenfelük, a Siófok pedig remek ellenfél lehet arra, hogy egy újabb győzelemmel kilábaljanak a hullámvölgyből. De ha nyerni mégsem sikerülne, nem hiszem, hogy pont nélkül távoznak a Balaton partjáról.
CFR Cluj - Astra, 19:30
Az idén a BL-ben is vitézkedő kolozsvári együttes bukdácsol a bajnokságban. Egyetlen reményük a kupa megnyerése lehet ebben a szezonban, hogy valamit felmutassanak. Éppen ezért, úgy gondolom, ma nem kapnak ki otthon az Astra ellen.
Honvéd - Ferencváros, 20:30
Moniz mester munkája kezd beérni a Fradinál. Tavasszal meggyőző játékkal menetelnek a zöld-fehérek. A Honvéd jól igazolt a télen, de igazi áttörés nem történt, továbbra is szürke a játékuk - számomra. A remeklő Böde és a formába lendülő Leonardo vezérletével nem tudom elképzelni, hogy kikapjon ma a Fradi.
Arsenal - Everton, 20:45
A Premiere Leauge mai rangadóján mindkét félnek rendkívül fontos lenne a győzelem a kupaszereplést jelentő helyekért folytatott harcban. Az Everton tavasszal kettesével rúgdossa a gólokat, míg az Arsenal rendre gólgazdag meccseket játszik. Ha csak egyszer betalál mindkét csapat, már "jön" a tippem: 1,5-nél több gól lesz.



Mérkőzés Tipp Odds Eredmény -
Siófok - Diósgyőr döntetlen vagy Diósgyőr 1.30 3-0 cancel icon.png
CFR Cluj - Astra CFR Cluj vagy döntetlen 1.25 0-0 ok icon.png
Honvéd - Ferencváros döntetlen vagy Ferencváros 1.35 1-0 cancel icon.png
Arsenal - Everton over 1,5 gól 1.20 0-0 cancel icon.png
2.63

- Novafresco -