Houston Dynamo - Chicago Fire

Bejegyzés alcíme...

mls_.pngAz MLS mai játéknapjának utolsó meccsét Houstonban vívják a BBVA Compass stadionban, ahol a házigazda Dynamo a szelek városának csapatát, a Chicago Fire-t látja vendégül. A meccshez és a tippgyártáshoz segítségünkre sietett a Jenkifoci szakértője, bloggere Deuceman, az ő tényközlései kapcsán született meg a mai esti MLS tipp.

houston.png Houston Dynamo - Chicago Fire chicago.png
MLS, 2013.04.14. 23:00
Tipp: Houston Dynamo (1.80)
Eredmény: 2-1

Houstonban amióta megnyitották a BBVA Compass stadiont (2012. május 12.), azóta a Houston Dynamo nem szenvedett vereséget ebben a létesítményben. Leszámítva egy barátságos meccset, amikor a Valencia nyert itt 2-1-re 2012. május 31-én. A Houston 34 mérkőzéses veretlenségi szériában van saját pályaválasztása mellett. Ebben benne vannak az MLS-meccsek, a Concacaf Bajnokok Ligája meccsek, valamint a US-Open kupa meccsek. Ha ma sem kap ki, akkor beállítja a ligarekordot jelentő 35 mérkőzéses veretlenséget.

A meccsre a Chicago "fordult rá" jobban, ők az előző fordulóban 3-1-re legyőzték a New Yorkot, míg a Houston kikapott az előző körben, a Portland vendégeként 2-0-ra. A Chicagónak ez volt idei első győzelme.

A Houston számára mindig kemény diónak számít a Chicago, tavaly az alapszakaszban három meccsből egyszer sem verték meg őket (CHI-HOU 1-1, HOU-CHI 0-0, CHI-HOU 3-1). Az alapszakasz három egymás elleni meccse után tavaly a rájátszásért zajló egymérkőzéses "pótselejtezőn" is összeakadtak a felek, ott viszont a Houston képes volt nyerni, méghozzá Chicagóban, nagy küzdelemben 2-1-re. Vagyis: a narancsmezesek chicagón keresztül jutottak be a rájátszásba, ahol aztán a nagydöntőig meneteltek.

Mindkét csapat a legerősebb összeállításában játszhat, nem lesznek eltiltások és jelen állás szerint sérülés miatti hiányzások sem.

A Houston idén 3 hazai meccs alatt csak 1 gólt kapott, a Chicago pedig vendégként nem lőtt még gólt, de csak két meccset voltak idegenben.

- Deuceman -

Ha szupertutira akar tenni az ember, akkor kétesélyes fogadás hazai/döntetlen lehet az üdvözítő, de hát az ugye nem nagyon fizet. Bízunk a Houstonban, győzelmére van olyan iroda ami 1.80-at is ad.

jenkifoci_1.png

Címkék: MLS