Vendégsarok: Bobák Robi ismét a nyerőre hajt

Bejegyzés alcíme...

bobak.jpgA vendégsarok vasárnapi tippadója ismét Bobák Róbert lett, aki mind az MTV-nél, mind a Duna TV-nél is gyakran a képernyőre kerül, és aki nagy olaszdrukker (AS Roma) hírében áll. Robi szombati tippsora remekre sikeredett, így ismét őrá esett a választás, hogy tippeljen a vasárnapi kínálatban fellelhető mérkőzésekre. Robi választása a Chelsea meccsére, valamint a két vasárnapi magyar bajnokira esett.

Chelsea - Sunderland, 16:00
Lassacskán Rafa Benitez menedzser kezdi elfogadtatni magát a szurkolók egy részével, ám az idény végén minden bizonnyal búcsút int a Stamford Bridge-nek. Talán Lampardék sem marasztalják, ám az utóbbi hetekben mutatott játék és az EL-menetelés azt sugallják, mégis kezd összecsiszolódni a munka a Chelsea-nél.

240 1 Chelsea - Sunderland 2-1
1.33 4.25 7.95

Honvéd - Debrecen, 16:30
A bajnoki címvédő legszívesebben elfelejtené ezt az igencsak halovány idényt. Kondás Elemér vezetőedző együttese fényévekre van az elmúlt években nyújtott teljesítményétől, ám az Újpest elleni hazai fiaskó után összekapja magát és nyer Kispesten.

249 5 Honvéd - Debrecen 2-2 2.66 3.15 2.40

 

DVTK - Videoton, 18:30
A DVTK-nak hiányzik egy igazán nagy siker. A kerete alapján a dobogón lenne a helye, ám valamiért mégsem funkcionál tökéletesen a Rudolf - Tisza - Luque támadószekció. A Videoton az új trénerrel imponálóan futballozik, de ezúttal beletörik a bicskája a feljavuló DVTK-ba.

250 5 Diósgyőr - Videoton 2-1 4.15 3.35 1.75

 A tippmixen a három meccs ezen formában kötésben nem játszható, hiszen a magyar meccsek 5-ös kötést kívánnak, így ez a tippsor inkább ajánlónak tekintendő.