Euro 2020: Ne cibáld az oroszlán bajszát, farkát! Mindegy is, de ne!

england-kosovo-preview-940x530.jpgAz Euro 2020 indulás reményében ma ismét lesz pár ütközet, az A, B és H csoportnak is lesznek meccsei. Nekem most az A lett szimpatikus, ahol a háromoroszlánosoknak lesz jelenésük, és áldozati bárányként felkészül: Koszovó.

Képforrás: squawka.com

Anglia mindössze három meccsnél jár, rúgott góljainak a száma viszont megugrották a 10-et, 14-nál járnak Kaneék, mi van veletek? Jójó, Anglia a vb-n is focizgatott, tetszett amit láttam, na de mégis Angliáról beszélünk, ahol nem a szép játék miatt lettünk szerelmesek a fociba, inkább előtörnek olyan szavak az emberből, mint a rakolás, küzdés, pazar hangulat. Na de most már fociznak is ezek a "huligánok". Csehország volt az első, aki feliratkozott a "gombócból sokat szeretünk" táborába, a Wembleyből egy ötössel kullogtak vissza Prágába. Aztán jött Montenegró, Podgoricában Barkley fickándozásának tapsolhatott a Premier League-re nyálat csorgató montenegrói közönség, 1-5 a vége hazai szempontból. 3. kanyar, Bulgária nem akarta, de kapta, Kane triplával megspékelve (na jó, kettő büntiből volt) 4-0 a végeredmény. Mi van Koszovó?

kane-809.jpg

Koszovó bólogat, igen, jövünk, jók az eredményeink, nehogy azt higgyétek angolok, hogy izé... Tényleg, és Koszovó jó. Tabella 2. pozíció, 8 pont, vereség még szóba sem került Challandes együttesénél. Így érkeznek Muriqiék Southamptonba, akikben azért lehet egy kis muníció, hogy ráijesszenek Pickfordékra, de annyi nem hogy megállítsák ezt az angol hengert. Vendég gólban teljesedhet ki a mámor, annál több nem lehet benne. Lehet viccelődni a csehekkel, meg a bolgárokkal, na de a foci őshazájában ez megengedhetetlen. Ezt tessék tiszteletben tartani.

Tipp1: Anglia -2 AH (1,775)

Tipp2: Anglia 3-1-re nyer (12,00)

Tipp3: Kane szerzi az 1. gólt (3,20)