Brit tippek - 20180102

soccer-ball-with-great-britain-flag.jpgÚj év, új remények, ezért hát 2018 első munkanapján csapjunk is bele a lecsóba. Focimeccsek terén nem sok minden van, az angoloknál, a skótoknál bajnokin rugdosnak, Indiában is van valami bajnoki cucc, na meg az olaszoknál a Coppában, na de hát kupameccsre nem fogadunk, ez az egyik alapkő, amit letettem az évek során.

Na de nézzük is.

Anglia, Premier League, a világ egyik legjobb? legkedveltebb? vagy tudom is én milyen jelzővel illetett bajnoksága, de ami biztos, számomra az első számú, hiszen itt játszik a kedvenc csapatom, a Manchester United is, akik tegnap szépen lehozták az Everton elleni idegenbelit 0-2-re. Jó kezdés. Csak így tovább!

20180102.PNG

Ma a város másik egylete, a City indul neki a 2018-nak, akik eddig brutál módon tolják a 2017/2018-at, majdnem 100%-on pörögnek, mindössze két dönci rondít bele a képbe. Pep most valamit nagyon eltalált. Jön hozzájuk a watfordi banda, nem gondolom hogy sok sót ennének meg, hendivel simán odavernék nekik.

A Tottenham most a 6. helyen szerénykedik, nagy hajrá kellene a Bajnokok Ligájához, amihez majd az előttük állók rosszabb teljesítménye is kellene. A Swansea csontgyenge, az utolsó helyen kullognak, még a hazai összevetésben is utolsók, így az idegenben nem annyira acélos Spursre tenném a voksom.

Skóciából csempionsip meccset is hozok, nem túl sokat tennék hozzá, a 36 pontos 2. helyes Dundee United fogadja a mindössze 3 pontos utolsó Brechint. Hendi? Ahol lehet ott igen. Tippmxpronál sajna ilyen nincs, így csak sima hazai.

Tolok rá egy 500-ast.

20180102_tippmix.PNG