Francehandball2017 - Magyarok a pályán!

2016_3355.jpg Szerda vagyon, hetes meccset rendeznek frankhonban a férfi kézilabda világbajnokságon. A magyar fiúk is pályára lépnek, az ütleg a szaúdiakra vár. Régen jelentkeztem már teljes napi tippsorral, ma megkísérelem a lehetetlent, telitalálatos napot várok magamtól. Jó is lenne! :)

 

ARGENTÍNA - EGYIPTOM 26-31, 14:00

A dél-amerikaiak tegnap fura meccset toltak Katar ellen, én még ilyet nem nagyon láttam. Az első félidőben mindössze két gólt vertek Savicnak!!! A másodikban már feljöttek, de a verés elkerülhetetlen volt. Egyiptom eddig jó, két győzelme van, ezt akár előre is be lehetett vésni, azért Dánia ellen ők sem gondolták, hogy jók lehetnek. Argentínát ma is veretném, csalódás a banda, remélem nem ma nyílnak meg.

Tipp: Egyiptom -1,5

 

SZAÚD-ARÁBIA - MAGYARORSZÁG 24-37, 14:00

A két erőset letudtuk, a németektől és a horvátoktól is kikaptunk, belefért. Legutóbb Chilét kalapáltuk, ma ütjük tovább a vasat. A szaúdiak szerintem a németek ellen belepihentek, ránk tartalékoltak. Nem lehet félvállról venni, de be kell húzni. Agyonverés nem lesz belőle.

Tipp: Szaúd-Arábia +10,5

 

DÁNIA - BAHREIN 30-26, 17:45

Hansenéket talán csak a franciák ellen nem nyeretném, mindenki más ellen adom a sikert. Bahreint akár nagyon is el lehet verni, ahogy a svédek is közzédobtak 17-et, vagy Katar a 10-et, így Sondergaardék is megszórhatják őket, ha nagyon akarják. Bár ezzel mindig az a bajom, hogy a végét azért csak el lehet lazázni. Mindegy, rizikósra vesszük, de közétolok egy keveset.

Tipp: Dánia -10,5

 

FEHÉROROSZORSZÁG - NÉMETORSZÁG 25-31, 17:45

A németek tegnap gáláztak a valószínűleg a már magyokra pihenő szaúdiak ellen, ma olyan különbség (14 gól) nem nagyon várható. A németek csak ellenünk maradtak 30 gól alatt, ma ezt szerintem megdobják. A beloruszok Chilétől és a horvátok ellen is benyelték a 30 felett, saját maguk olyan 26-27 gólra vannak eddig belőve. Ez lehet a németek ellen nem jön össze, de az 55 gól környéke beleférhet a meccsbe.

Tipp: 54,5 gól felett

 

HORVÁTORSZÁG - CHILE 37-22, 20:45

Chile ellenünk és a beloruszok ellen jól tartották magukat, viszon Hafneréktől nagyon kikaptak. Gondolom érezték már a meccs elejétől, ezt annyira azért nem kell erőltetni, belenyugvósan 19-et kaptak közé. Upsz. Az új horvát banda még kiforróban, ez még nem az ő vb-jük lesz. Persze Chilét elverik, de azért ma szerintem izzadniuk kell egy kicsit. Megint egy meccs, amit mínusszozzak vagy plusszozzak? Chile hajrá, 11-nél több nem mehet közé.

Tipp: Chile +10,5

 

MACEDÓNIA - SPANYOLORSZÁG 25-29, 20:45

Lazarovék ma lenyelik a 2. gombócot, így 2-2-vel állnak majd az utolsó körre fordulva. A spanyolok magabiztosak, miért ne lennének? Az egymás elleniken nem sok babér szokott teremni Macedóniának, ez ma is így lesz. Riveráék szerintem jók lehetnek egy minimum  hat gólos sikerre, mint ahogy a múltban is megjátszották már párszor ezt.

Tipp: Spanyolország -5,5

 

SVÉDORSZÁG - KATAR 36-25, 20:45

Titkos favoritom az Ekberg-es skandináv csapat, eddig nem okoztak csalódást. Van két kötelezőjük, Dánia ellen meg még itt ki lehet kapni, később meg vissza lehet vágni. Katar kétarcú, ma a rosszabbik következhet a már tj.-s egyletnek. Nilssonék nem fognak csalódást okozni!

Tipp: Svédország -2,5