WTA Wimbledon: 1. fordulós meccsek #1

wimbledon.jpgHétfőn megkezdődött a wimbledoni teniszbajnokság, ahonnan máris örömhírrel lehet jelentkezni, ugyanis Babos Tímea könnyedén jutott be a második kanyarba. Lássuk mi a mai nap programja, már ha nem szól közbe az eső, bár a program marad, max. megint halasztunk.

Szóval ez van tervezve mára a csajoknál, jó pár mérkőzés vár ránk, van bőven miből szemezgetni.

A PROGRAM

Amire érdemes lehet figyelni a mai napon is, az a nagy odds változások, hiszen azokban a meccsekben lehet kakaó. Ilyen volt tegnap Vinci győzelme az esélyesebbnek vélt Riske felett, vagy Kuznyecova sikere Wozniacki ellen, és hát a hazai pályás Moore is odapakolt Van Uytvancknak. Pedig a veszteseket előzetesen jobbnak ítélték, de aztán mégsem jött a papír. Nekem a Vinci megvolt, már nem úgy, sőt nem is a győzelme, én a game overt (21,5) pakoltam.

A mai, elvileg 12:30-kor kezdődő két meccsen az esélyesebb kolleginát választom...

Knapp bár jó formában van, de ő inkább a salakot részesíti előnyben, eközben Konjuh már az eastbourne-i tornán szoktatta magát a füves borításhoz, ahol sajnos sérülés miatt fel kellett adnia a Puig elleni meccset. Remélhetőleg Ana már jól van, és akkor nyerő lehet Knapp ellen.

Watsont azért is próbálnám nyeretni Annika Beck ellen, habár a német lány előrébb rangsorolt, mert Heather mégiscsak hazai pályán játszik, már ha lehet ilyet mondani, bár inkább a hazai közönség előtt kifejezés lehet hogy inkább hasznáható ide. Ez szerintem adúász kell hogy legyen egy brit teniszezőnek.

A 14:00-ás meccsekből a szerb Krunic sikerét várom a román Niculescu ellen. A fiatal szerb lány sokat játszott az utóbbi időben füves pályákon, ajol jól is teljesített, miközben Niculescu csak a salakon mulatta az időt, utoljára május 24-én fogott ütőt a kezébe.