US Open: Mladenovic - Vinci

ekaterina-makarova-kristina-mladenovic-tennis-u_s_-open-850x560.jpgMladenovic eddig az oroszokat verte, na meg a szerb Jovanovskit, Vinci pedig az amerikai földrészről érkezőket zavarta haza, és rajtuk kívül még a cseh Allertovát. Ma a negyeddöntőben egymással meccselnek a csajok, ők, akik még soha nem találkoztak pályafutásuk során. Lássuk mire számíthatunk ma.

Kristina Mladenovic - Roberta Vinci, kb. 18:00

A 4. fordulóban Babos Timi páros partnere Makarovával került szembe, és ahogy az várható volt, szoros meccset vívott a két pinkbe öltözött hölgy. Mladenovicnak voltak gyönyörű megoldásai, a francia lány tudja hogyan kell Amerikában show-t csinálni, volt ott láb közötti visszatett labda, majd abból nyerő, bekkhend winner ütés, szóval izgatta a közönséget rendesen. Az első szett szoros lett, 7-6-ra nyert Mladenovic, a másodikat viszont 6-4-re elvette Makarova. Az utolsót aztán biztos nem sírja vissza az orosz, mert Mladenovic nem kegyelmezett, 4-0-ra elhúzott, kétszer brékelt, amikor végre nyerni tudott egyet Makarova, de innen már nem volt számára visszaút.
Vinci viszont ezt a 4. kanyart letudta meccs nélkül, hiszen Bouchard visszalépett a küzdelmektől, mivel agyrázkódást szenvedett, akkor amikor elesett az öltözőben és beverte a fejét, páros és egyes meccsét is lemondta. Vinci tehát pihenhetett, de ki tudja, hogy ez majd az előnyére válik-e, vagy éppen pont a ritmusból való kiesés okozza majd a vesztét. Vinci amúgy a torna során eddig csak King ellen tudott nullázni, Allertova és Duque-Marino is lopott tőle szettet, és ki tudja ha Bouchard nem csetlik-botlik az öltözőben, az olasz hölgy itt lenne-e még a negyeddöntőben.
Mladenovic szerintünk jobb formában van, és le fogja tudni győzni a nála 10 évvel idősebb riválisát.

Tipp: Mladenovic 2:0-ra nyer (02513)
Odds: 2,25
Iroda: Tippmix

Eredmény: 1-2