Euro 2016: Gibraltárnak ma vajon hány gombóc jut?

inpho-00855326.jpgAz Euro2016 újonca, Gibraltár is ma meccsel, és ha ők játszanak, akkor azon a meccsen sok gól várható, persze ha mondjuk nem egy Luxemburg az ellenfél. Ma egy kicsit veretesebb együttessel kell meccselniük, O'Neill mester csapatával, az ír válogatottal.

Gibraltár - Írország, 20:45, São João da Venda (POR)

Gibraltár újonc ebben a sorozatban, nem is vártunk tőlük sokat, mint hogy pofozógép legyen a D jelű csoportban. Eddig ezt a szerepét maradéktalanul betölti, és már góljuk is van, igaz Skóciában alaposan ki lettek tömve, de a 6-1, a rúgott góllal szép eredmény. "Hazai pályán", ami a portugál São João da Venda városában van, eddig három meccsük volt, a góllal még adósak. A németek és a lengyelek is hetet vertek, Grúzia csak háromig jutott.
A mai ellenfél, Írország csak 4. a csoportban, ám az esélye a 3. helyre még adva van. Vendégként nyertek Grúziában, meglepetésre 1-1-re végeztek a németek ellen, a skótokkal viszont nem bírtak. Csak ezen a meccsen nem rúgtak gólt.
Első meccsükön 7-0-ra nyert O'Neill együttese, ha ennyit nem is, de közelíteni lehet hozzá. Én ötöt teszek közé, remélhetőleg befigyel.

Tipp: Írország 4 vagy több góllal nyer (28082)
Odds: 1,75
Iroda: Tippmix

Eredmény: 0-4