Super Liga: AGF Aarhus - Esbjerg

danish.jpgDániából jön a királylány, méghozzá az elsőosztályú labdarúgó bajnokságból, a dán Super Ligából. A két vetélkedő az Aarhus és az Esbjerg lesz.

AGF Aarhus - Esbjerg, 18:00

Egyik alakulat sem kezdte túl jól a szezont, tehát adva van a lecke, hogy egymás ellen lehet javítani. Az apró előnyt az Aarhus élvezi, hiszen ők játszanak hazai pályán, és hát ha a Ceres parkban van jelenésük, tudnak ők jól focizni. Idénről két sikerük van és egy buktájuk, de még így is másodikok a hazai összevetésben a tegnap a Southamptont az EL-ből kiütő Midtjylland mögött.

Az Esbjerg már játszott idegenben mindent az eddigi három meccsén, legutóbb a Nordsjaelland-ot verte. Az utolsó fordulóban hazai pályán a listavezetővel tudott leikszelni, elmondható tehát, hogy biztató a forma, mert hát az első négy kanyarban csak egy ponthoz jutottak, vagyis van Burenék az utolsó kettőben négyszer annyit szedtek össze, mint az első kettőben.

Mind a két együttes gól gazdag meccseket játszott eddig, remélhetőleg ez a jó szokásuk nem most szakad meg, és ismét megcélozzák a minimum három találatot.

kepkivagas_4.PNG

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1,65
Iroda: Tippmix
(más netes irodáknál jóval kecsegtetőbb az erre az opcióra kínált odds)

Eredmény: ?