Európa Liga: Négy jelölttel próbálunk duplázni

resizer.jpgA ma megrendezésre kerülő sok-sok Bajnokok Ligája mérkőzés közül, amelyek már a csoportkörbe kerülésről döntenek, próbáltunk kiválasztani olyanokat, amelyek a tuti tippek határát súrolják. Remélhetőleg nem okoznak csalódást a felek.

Athletic Bilbao - Zilina

A baszkok az odavágón számomra nagy meglepetésre kikaptak szlovák ellenfelüktől, én azért egy ikszet kinéztem volna belőlük idegenben is, főleg azok után, hogy Barcelonában a spanyol Szuperkupa keretein belül megcsíptek egy 1-1-et. Na mindegy, ne agyazzuk túl, a továbblépéshez kell a győzelem.
Tipp: Athletic Bilbao @ 1,15

Panathinaikosz - Gabala

Én a Panát már az első meccsen is nyerettem, az nem igazán jött össze, gól nélküli döncivel mennek bele az újabb csatározásba. Azeri csapat nehogy már EL csoportkörözzön, annál azért jobb egylet a Panathinaikosz. Sima liba kell hogy legyen.
Tipp: Panathinaikosz @ 1,30

St. Etienne - Milsami

A franciák az első meccsen fölényben tolták végig a meccset, nem igazán volt szerencséjük, ezért az iksz. Volt kihagyott büntetőjük, volt aki elvörösödött, mindkettőben aktív résztvevő volt Hamouma, tehát az iksz a Milsamira nézve volt hízelgő. A visszavágó már más kávéház, szerintem Rouxék közébombáznak egy kettest.
Tipp: St. Etienne 0-1-ről @ 1,40

Jablonec - Ajax

Az amszterdamiak bár nyertek az odavágón, a Jablonec ellen az egy gól - az is büntetőből - nem biztos hogy elég lesz a továbblépéshez, főleg ha nem lőnek idegenben is minimum egyet. Fiatal a csapat, de egy dugó minden meccsen, bárki is az, bennük van. El Ghazi majd rendet tesz.
Tipp: Ajax szerez gólt @ 1,25

Eredő: 2,62
Iroda: Tippmix