Bajnokok Ligája: Ötből négyre pakolunk a mai BL meccsekből

article-0-19760ab4000005dc-815_306x463.jpgA ma megrendezésre kerülő öt Bajnokok Ligája mérkőzés közül, amelyek már a csoportkörbe kerülésről döntenek, na még nem teljesen, de már nagyban befolyásolva, kiválasztottunk négyet. 

Basel - Maccabi TA

A svájci csapat nélkül már lassan nem is lehet elképzelni a BL csoportkörös küzdelmeket, törzsvendégei a legjobbak versengésének. Idén is jó a sorsolásuk van, így nem lehet kérdés az izraeli Maccabi legyűrése, akik bár nem lesznek könnyű falat, de a Baselt azért nem tudják kipöckölni a további küzdelmekből. A rutin itt most sokat érhet. A Basel idén még veretlen a St. Jacobs-ban, szerintem ez ma is így marad.

Valencia - Monaco

A denevéresek elég pengén erősítettek a nyáron, jött két mókus a Benficától, a Citytől Negredo, a kapus Ryan a Brugge-t hagyta el a Valencia kedvéért. Jött a suhanc Santi Mina is, aki tavaly a Celtában 20/7-et vágott és még csak 19 éves. Amúgy meg a Valencia alapvetően is erős volt, tehát a Monaco felkötheti a gatyáját. Gól tuti ficcen a francia kapuban, ez nem lehet kérdéses. Mivel kötésben gondolkodtam, csak azért a Valencia gól, amúgy single-ben simán mehet H-ba.

Celtic - Malmö

Ezt azért toltam bele, mert nagyon tolják a skótokat. Tömegtipp. Remélem igazuk lesz és jön is.

Rapid Wien - Sahtar Donyeck

A bécsiek parádéznak, megzabolázatlan lovakhoz lehetne őket hasonlítani. Az Ajax kiverése szerintem nagy fegyvertény volt, viszont az ukránok most megálljt parancsolnak majd. Bár én szívem szerint jobban örülnék egy Rapidnak a csoportkörben. A Sahtar már uncsi. Bécsbe még akár ki is lehet ugrani, ha mondjuk jön egy Manchester. :) Gólok lesznek, ez nem kétség.

kepkivagas_3.PNG