Vasárnapi La Liga meccsekkel PRObálkozunk

la-liga-3.jpgSpanyolok meccsekre adott tippekkel próbálunk operálni vasárnap este, ahol az utolsó előtti fordulónak ugranak neki a csapatok. Itt még nincs meg a bajnok, talányosak az Európába indulók, és hát a Segunda is tárt karokkal várja a La Ligában erősödött egyleteket. Két meccs került a látóterünkbe, pár mondattal indokolva, ki, mit, miért is.

toche.jpgDeportivo La Coruna - Levante, 19:00

A Depor ha nem akar túl sok izgalmat az utolsó fordulóra, akkor ma valahogy maga alá kell gyűrnie a Levante együttesét. A tabella hátsó fele, a piros szekció igen sűrűre sikeredett, a két kieső helyen álló, a Granada és az Eibar is ugyanannyi, 31 ponttal bír, mint a Deportivo. Viszont a Depor ma hazai pályán játszik, a másik két rivális meg idegenben vizitál, tehát most adott a szitu, hogy meg lehet lépni. A Depor az utolsó fordulóban Barcelonába látogat, ott meg nem szoktak pontokat osztogatni. A Levante szerintem már bennragadt a La Ligában, ha ma nem is szerez pontot, még akkor sincs gáz, viszont az utolsóban biztos jut nekik, hiszen a Ciudad de Valenciában az Elche vendégeskedik majd. A Depornak ez az utolsó esélye, élnie kell velük.

Deportivo La Coruna @ 1.65 - Eredmény: 2-0

 

paco.jpgValencia - Celta Vigo, 19:00

A Valencia két tűz között van, bár jelenlegi státusza BL-selejtezőt ér, de az automata indulása mégis csak kecsegtetőbb. Akit be kellene érni, az az Atletico Madrid, akire ma közelíthetnek, ehhez csak az kell, hogy az Atleti ne nyerjen a Barcelona ellen, a Valencia pedig lezúzza a Vigót. Mindegyikben bőven esély, hiszen a Barca ma már bajnok lehet, a Valencia meg hát jobb csapat mint a Celta.

A Denevéreknek meg még azért is kell kapaszkodni, mert hátulról az EL döntős Sevilla csak három pontra van, valószínű őket is izgatja a BL indulás. Szóval Nuno Espirito Santo a legényeit győzelembe kell hogy hajszolja, ha a fene fenét eszik is.

Valencia @ 1.55 - Eredmény: 1-1

 

Szorzóadó: Tippmixpro (2.56)

laliga0517.PNG