Utolsó előtti forduló az angol Premier League-ben, naná hogy tippelünk...

ger.jpg

Bekövetkezett, amitől annyira tartottak a Pool rajongók. A sokkoló hírt a Liverpool Football Club hivatalosan megerősítette: Steven Gerrard a 2014/15-ös idény után távozik a Vörösöktől.

A mersey-partiak csapatkapitánya befejezi ragyogó anfield roadi pályafutását, amely közel 17 éven át meghatározta az életét. Gerrard ez idő alatt 10 trófeát nyert a klubbal, és idáig 695 mérkőzésen 180 gólig jutott.
Mi góláradatos tippel tisztelgünk a mester előtt!

Premier League - 2015.05.16.

Southampton - Aston Villa, 13:45

A Szenteknek kellene az EL-selejtezős pozíció, a Villa meg már úgy néz ki, bennragadt a PL-ben. Itt motíváció, ott meg nem tudom.

Southampton @ 1.75 - Eredmény: 6-1

Burnley - Stoke City, 16:00

A Burnley már kiesett, a Stoke meg a középmezőnyben végez. A hazaiak mostanság igencsak underes meccseket játszanak, utolsó hazai fellépésükön szépen búcsúznának. Gólt mindenképpen várok tőlük. A Fazekasokban mindig ott egy gól, nagyon tippem nincs erre a meccsre, de két gólt csak összehoznak a felek.

1,5 gól felett @ 1.35 - Eredmény: 0-0

QPR - Newcastle United, 16:00

A QPR-nek már meszeltek, viszont a Szarkáknak még vannak életjeleik. Ehhez ma a Loftus Roadról kellene pont. Ezer éve (január 31.) nem nyert idegenben a Newcastle, mikor ha nem most, a legfontosabb pillanatban élednének fel hamvaikból. Én hiszek a csodákban, pontra jók lesznek Janmaaték.

döntetlen vagy Newcastle United @ 1.37 - Eredmény: 2-1

Sunderland - Leicester City, 16:00

Két kieső már adott, viszont a 18. hely még kiadó, a Hull szívesen átadná, így hát az előtte sorakozók szeretnének pontokat gyűjtögetni. Ilyen a Sunderland is, de ma pont olyan egylettel találkoznak, akik szintén örülnének a pontnak, ami a jövő évi PL-re jogosíthat fel. Adok-kapokra számítok ezen a meccsen.

mindkét csapat szerez gólt @ 1.70 - Eredmény: 0-0

Tottenham - Hull City, 16:00

A Spurs az EL-selejtezőért hajt, féltik a hátsójukat, mert hát a Southampton seggbe rúghatja őket, a Tigrisek meg nem akarnak visszamenni a Championshipbe. Elsőre talán hazainak mondanám, de az, amikor egy csapat életében eljön a pillanat, az utolsó szalmaszál effektus, akkor azért előjöhetnek rejtett tartalékok. Ettől persze a HurriKane még simán elsöpörheti a Hull-t. Gól viszont jön a vendégektől, ez tuti. Ha lehetne ázsiai hendit játszani a Tippmixpro-n, tuti Hull +1-t tolnék.

mindkét csapat szerez gólt @ 1.65 - Eredmény: 2-0

West Ham - Everton, 16:00

Mind a WHU, mind az Everton bennrekedt az erdőben, egymás mellett (alatt-felett) állnak, tehát nincs is más dolguk, mint az utolsó két kanyarban focizni, gálázni, kiszolgálni az értük rajongókat, és mi más kell ehhez, mint a gólok. Tessék kérem félredobni a taktikát, aztán játszani egy jót.

2,5 gól felett @ 1.80 - Eredmény: 1-2

Liverpool - Crystal Palace, 18:30

A Poolnak tavaly bajnokságot kellett volna nyernie, szerintem az a kudarc, hogy ez végül nem sikerült, meg az hogy az uruguayi vérszívó elment és Sturridge sokáig sérült volt, okozta a Pool idei gyengécske szezonját. Az Európa Liga már meg lesz nekik, bár nem tudom van-e értelme indulni nekik, hiszen a BL-ben súlytalanok voltak, a Real Madrid mögött illett volna egy Liverpoolnak maga alá gyűrni egy Baselt. Az EL-ben sem sokáig mentek, a Besiktas azt mondta, ácsi fiúk, ez nem nektek való. A mai vendég Palace eltervezte, hogy bizony ők nem akarnak csempionshipezni, rittyentettek egy négyes győzelmi szériát, majd kipukkadtak. Gerrard búcsúmeccse lesz ez, parádé az Anfielden? Naná.

2,5 gól felett @ 1.60 - Eredmény: 1-3

 

Szorzót felkínáló iroda: Tippmixpro

pl.PNG