Ligue 1.: Caen - Lyon

fekir_laca.jpgPénteken a PSG igen simán verte a Guingampot, a 6-0-ás sikerből Cavani három, míg Ibrahimovic kettő találattal vette ki a részét, és így a párizsiaknak már hat pont előnye van az üldöző Lyonnal szemben. Az OL-nek ma az a dolga, hogy ezt a hatost visszaállítsa háromra.

Caen - Lyon, 17:00

A vendéglátó Caen nincs valami jó formában, ez ma kedvezhet a Lyonnak, hiszen a Nantes elleni siker óta csak egy döntetlen került a Caen neve mellé. Zsinórban három vereséget szedtek össze, a Monaco, a Montpellier és a Guingamp ellen sem sikerült a pontszerzés, ám az utolsó fordulóban, a Nice otthonában már kozmetikáztak Benezeték.

A Lyon ezzel ellentétben pazar formát mutat, az utóbbi hetekben csak a St. Etienne elleni 2-2 rondít bele a képbe. A döntetlenjük előtt verték a Bastiát és a Gampot, utána pedig a kiesés elől menekülő Reims és Evian hódolt be Lacazették előtt.

A Lyonnak nagyon kell a három pont, ez nem vitás, mert ha ez ma nem jön össze nekik, akkor két kanyarral a Ligue 1. vége előtt kijelenthető, hogy a PSG játékosainak a nyakába kerül az arany medália. Aki ebben a mai három pont begyűjtésben nem állhat Hubert Fournier rendelkezésére, az Gourcuff (17/3), Jallet (32/1) és Bisevac (13/0), míg a hazaiak részéről nem lesz akadályozó tényező a pályán, az Féret (34/6) és Felipe Saad (10/0).

Tipp: Lyon
Odds: 1.73
Iroda: Sportingbet

Eredmény: 3-0