Európa Liga: Kisorsolták a negyeddöntő párosításait. Szavazzuk meg az elődöntősöket!

el_kerdes_200.jpgCsütörtökön még játszottak, pénteken meg már azon izgultak, kit kapnak a negyeddöntőben az Európa Ligás együttesek. Legutóbb még volt magyar gyereke a sorozatnak, de a Napoli kipöckölte Dzsudzsákékat a további küzdelmekből. Péntek délben kezdődött meg a sorsolás, mind a BL , mind az EL bepárosodott. Nézzük is mi lett a golyókapkodás vége...

 

Nézzük kik érkeztek meg a legjobb nyolcba. A topbajnokságok közül az olaszok vitték a zászlót (öt együttes), ám a nyolcaddöntő szűrőjén csak a Napoli és a Fiorentina esett át, az AS Roma, a Torino és az Internazionale viszont elhasalt. A második legtöbb csapatot árasztó (vagyis ugyanannyit mint a Serie A) bajnokság pedig nem a La Liga, nem is a Premier League, de nem is a Bundesliga lett, hanem az ukránok PL-je.  

el_600.jpg

Spanyolból (Sevilla) és németből (Wolfsburg) egy van már csak talpon, angol és francia alakulatot ilyen mélységekben pedig ne is keressünk. Ez így eddig egy hatos, tehát van még két résztvevő, ők pedig az orosz Zenit és a belga FC Bruges.

Ha van kedved egy kis játékhoz, akkor tippelj egyet a továbbjutókra, én is, és szerintem a többi olvasó is kíváncsi, hogy kiket juttatunk be az elődöntőkbe.


Sevilla - Zenit

Dnipro - Club Brugge 

Wolfsburg - Napoli

Dinamo Kijev - Fiorentina