Bajnokok Ligája: A sorsolásnak annyi. Elődöntőért megy a harc. Szavazzuk meg a négyest!

quarter-final-draw.jpgKedden-szerdán még játszottak a csapatok, pénteken Nyonban meg már azon izgultak, ki lesz az ellenfél, akinek a testén át vezet az út a legjobb négybe. Pöpec párosítások születtek, parázs csatákra lehet számítani, ha lehet azt mondani, itt már nem lehet könnyűlovasságot kapni, itt már kemény és nehéz páncélzatban közlekednek a BL-lovagok. Na ne is fecséreljük a szót, nézzük a párosokat, és szavazzunk!

 

Ahogy az Európa Ligában, úgy itt is van olyan nemzet, akik igen erősnek tűnnek, nem hiába képviseltetik ők a többséget. Az EL-ben a nyolcaddöntőig olasz dominancia volt, a negyedre ez már megcsappant. Itt a BL-ben a spanyolok az urak, három egylet (Barcelona, Atletico Madrid és Real Madrid) is ott tetszeleg a nyolcban. Őket a Ligue 1. követi, ahonnan a Monaco és a PSG feszít büszkén, míg a Bundesliga, a Primeira Liga és a Serie A egy-egy taggal képviselteti magát.

Ha van kedved egy kis játékhoz, akkor tippelj egyet a továbbjutókra, én is, és szerintem a többi olvasó is kíváncsi, hogy kiket juttatunk be az elődöntőkbe.


PSG - Barcelona

Atletico Madrid - Real Madrid

Porto - Bayern München

Juventus - Monaco