Sorsoltak az Európa Ligában, te kit választanál?

el_kerdes_200.jpgCsütörtökön még játszottak, pénteken meg már azon izgultak, kit kapnak a nyolcaddöntőben az Európa Ligás együttesek. Kettő lehetett volna, de csak egy magyar legény maradt talpon, a dinamós Dzsudzsák Balázs, viszont nem volt szerencséjük a sorsolással, mert igen erős partnert kaptak az oldalukra. Az olasz Napolit kellene kiiktatni a nyolc közé kerüléshez, nem lesz egyszerű feladat. Und so weiter...

 

Nézzük kik érkeztek meg a legjobb tizenhatba. A topbajnokságok közül az olaszok viszik a prímet, öt squadra nyomul majd a továbbjutásért, őket követik a spanyolok, tőlük két equipo masírozott be a legjobbak közé, viszont hogy csak egy jut tovább, az már most garantált, mert jól összehozta őket Fortuna.

el_600.jpg

A németek és az angolok csak egy-egy csapatot neveztek be, ami azért kínos, mert orosz és ukrán is több van, szám szerint kettő-kettő. Aztán hogy teljes legyen a létszám, a Benelux államokból szintén ketten lesznek jelen, hogy bizonyítsák rátermettségüket, és akár ettől a belga és holland turistától nem is lenne meglepő egy továbblibbenés. Utolsóként pedig a Liverpool verő Besiktas furakodott be a nyolcaddöntőbe.

Ha van kedved egy kis játékhoz, tippelj egyet a továbbjutókra, én is, és szerintem a többi olvasó (nincsenek sokan) is kíváncsi, hogy milyen eredmény jön ki az egyes párosításoknál.


Everton - Dinamo Kijev

Dnipro - Ajax

Zenit - Torino

Wolfsburg - Internazionale

Villarreal - Sevilla

Napoli - Dinamo Moszkva

Club Brugge - Besiktas

Fiorentina - AS Roma