Európa Liga: Mönchengladbach - Sevilla

173315-3x2-original.jpgSzerdán a két Bajnokok Ligája meccs lefújása után az ugrott be, hogy de jó, csütörtökön Európa Liga lesz, vissza lehet tenni a sínre a kisiklott vonatot, és hogy ott is mintha rendeznének egy német-spanyol derbit. És mivel az emlékezetem néha egész jól működik, a kínálatra pillantva konstatáltam, hogy igen, jól emlékeztem: Mönchengladbach - Sevilla "visszavágás" lesz a Borussia parkban. 

Mönchengladbach - Sevilla, 19:00

Mielőtt bárki azt várná, hogy most jól kivesézem a két csapat eddigi meccseit, annak csak azt tudom üzenni, hogy sajnos most itt ilyenről szó sem lehet. Megállapításként csak annyi lesz, amit akár egy zöld újság felcsapása után is ki lehet következtetni, bár nem vagyok benne biztos, hogy a tm kínálaton és a tabellákon kívül bármi más is lenne abban zörgős, kinyithatós semmitmondó lapban. Szóval lehet hogy annál azért több kell, mármint hogy kinyitom. Persze aki ebből a lapból táplálkozik és jó nagyokat nyer, annak csak ennyi: RESPECT!!! De minimum két bödönnel.

Szóval a tegnapi nap leverkúzenes eseménye láttán simán el tudom képzelni, hogy a Gladbach ma elveri a Rojiblancos-t, és hogy erre mi lehet az alap? Nálam az, hogy Lucien Favre együttese már jó ideje három pontos estékkel zárja a koncertjeit, miközben kollégájának, Unai Emerynek az a baja, hogy nem tudja megtanítani a csapatának, hogyan is kell nyerni akkor, amikor buszra, netán repcsire szállnak és elhagyják azt a gyönyörű andalúz várost. 

Az egyik prímán muzsikál az otthonában, ez volna a Max Kruse fémjelezte német rockegyüttes, a GLADBACH, a másik meg bebarnítja az alsót, amikor nem a Sanchez Pizjuánban van fellépése, ők, ha még nem lenne egyértelmű, a Sevilla együttese. Senkit nem megbántva, sőt tisztelve mindkét csapatot, edzőstől, játékostól, mindenestől, de hát ezek a tények. Ettől persze még borulhat a bili, mint ahogy tegnap az Emiratesben, amelyre nem hiszem hogy olyan nagyon sokan számítottak (elvakult Monaco drukkerek kivételt képeznek).

Egy gól nem a világ, ettől a németek extázisban fognak játszani, és még azt is el tudom képzelni, hogy ha nyernek, na azt akkor nem egy gólos különbséggel teszik. Na de ez már elég vakmerő lenne részemről, nekem bőven elég egy duplázó is. 

Tipp: Mönchengladbach
Odds: 2.20
Iroda: bet365

Eredmény: ?