Bajnokok Ligája: Juventus - Borussia Dortmund

tevez.jpgIsmét egy kedd, és ismét jönnek a Bajnokok Ligája derbik. Aki semleges szurkoló, annak szerintem jó napja lesz, mert két olyan derbit tolnak az arcunkba, amely a hab a foci tortáján. Aki meg valamelyik csapat elhivatott drukkere, na annak nem lennék a helyébe, mert bizony egyik gárdának sem lesz sétagalopp ez az odavágó. Szóval este 20:45-től Juventus - Borussia Dortmund és Manchester City - Barcelona. 

Juventus - Borussia Dortmund, 20:45

Semleges szurkolóként, foteldrukkerként csak azt tudom remélni, hogy ez egy jó kis derbi lesz, tele izgalmakkal, gólokkal. Alapvetően nálam ez a meccs, bárhogyan is osztok-szorzok, hazaiba kell hogy fulladjon. Egy kételyem van csak, az pedig a Dortmund kettőssége, amit a bajnokságban, illetve az európai kupaporondon művel. Ugye mindenki tudja, hogy utóbbi az erősebb, ott jobban izmozik a fekete-sárga alakulat. Mind a két oldalon vannak hiányzók, első blikkre Allegrinek talán könnyebb a helyzete, hiszen Asamoah az egyedüli, akinek van már értékelhető produktuma idénről, a többiek, Marrone, Matri és Barzagli még nem nagyon kóstolt bele az idénybe. Mindenki más, az összes nagyágyúval (Pogba, Pirlo, Tevez) egyetemben alig várja már, hogy odaverjen egyet a Dortmundnak. 

Jürgen Klopp, a Dortmund géniusza már nagyobb bajban van, jóval több alapembere dőlt ki a sorból. Ez ki is derült a hétvégi Stuttgart elleni bajnokin is, ahol igaz nyertek Reusék, de hátul azért vannak gondok. Grosskreutz tuti nem lesz ott Torinóban, de a Bender, Drum, Hummels, Immobile és Kehl fémjelezte csomag sem tuti hogy helyet kap a Juve ellen, bár a padon már helyet foglalhatnak, de kérdéses, játszatja-e majd őket Jürgen mester. Az előre játék nem vészes, Aubameyang, Reus, Kagawa és Mkhitaryan megoldja a feladatát, de a védelem nálam igencsak sebezhetőnek tűnik.

Ez fogja eldönteni a meccset a Juve javára. 

Tipp: Juventus
Odds: 2.10
Iroda: Unibet

Eredmény: 2-1