Bajnokok Ligája: Schalke 04 - Real Madrid

schalke-real.jpg2014.02.26. biztosan emlékezetes dátum marad a gelsenkircheni drukkerek számára, és az az esemény ami akkor történt, most ismét keményen bevillanhat, mert aki azt a dátumot örökre a tudatukba véste, ma ismét tiszteletét teszi a Veltins-Arénában. Nem másról beszélek, mint a tavalyi BL nyolcaddöntő odavágóról, amikor a Schalke 04 1-6-os verést kapott a Real Madridtól. Ma ismét egymásra találnak a felek.

Schalke 04 - Real Madrid, 20:45

Majd egy évre pontosan az odavágón már minden eldőlt, CR és fegyverhordozói 6-1-es sikerrel tértek vissza Madridba, gyakorlatilag a B csapat is kiállhatott volna a visszavágóra. A Madrid akkor 9-2-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé. Idénre sem lett gyengébb a Real, sőt talán izmosodott is, bár most jó pár harcosa kidőlt Ancelotti mesternek, és Di Maria sincs már a tavalyi kivégzőosztagból, de ez a keret olyan bivalyerős, hogy szerintem így is sétagalopp lesz a németországi kirándulás. Vagyis annak kellene lennie, ha összevetjük a két csapat erejét. Persze összejöhet, sőt simán benne van, ám én mégsem várok most a tavalyihoz hasonló különbségű győzelmet, de a Real hogy hozni fogja a meccset, ez nem lehet kérdés. Bár a tegnapi Bayern meccs eredményének a fényében már nem is biztos hogy tudom, mire is gondoljak.

A Schalke-ban sok a sérült, elég csak megemlíteni Draxler, Farfan, Obasi, Fährmann nevét, és kitűnik, hogy itt bizony alapemberekről beszélünk. Az olasz mester együttese nem rossz társaság, ám ami elég a Bundesligában, az nem hiszem, hogy elég lehet az európai porondon, főleg nem a BL címvédő ellen. Bár nélkülük is megy a szekér, a bajnokságban jól mennek, igaz a legutóbbi Frankfurtban elszenvedett vereség nem biztos, hogy be volt tervezve, de ez már lehet hogy inkább a BL meccsnek szólt. Nekem ez most ismét egy könnyed, de nem a tavalyihoz mérhető Real siker lesz, de így is közé mehet a 2-3 dugó. A tippem mégis rizikós, mert a Realnak bőven elég egy 2-0 is, bár ez mindig attól függ, Ronaldóéknak milyen napjuk van.  Bízom benne hogy jónak találtatik a Bale-Benzema-Ronaldo triónak.

Tipp: Real Madrid gólok 2,5 felett
Odds: 2.50
Iroda: bet365

Eredmény: 0-2