Serie A: Fiorentina - Atalanta

m_gomez.jpgA Serie A 22. fordulójának vasárnapi meccseit nem érzem valami könnyen tippelhetőnek, talán kettő bajnoki az, ahova mondjuk nyugodtabb szívvel tolom az 1x2-ből ez egyik opciót, és nem más mint az 1-est, a kiszemeltek pedig a Napoli és a Fiorentina hazai meccsei. Utóbbi meccsére tolok egy kis irományt...

Fiorentina - Atalanta, 12:30

A Fiorentina 2015-ben eddig rendesen dolgozik, persze a Parma elleni bajnoki vereség nem ebbe a kategóriába tartozik, de a dicsőségtáblán jól mutat a remek Palermo elleni 4-3, vagy a Coppában a Roma legyőzése az Olimpicóban. Az Artemio Franchiban azért volna mit javítani a bajnoki statisztikán, mert azért voltak számomra csúnyának tetsző dolgok. Ebben az évadban már öt iksznél járnak a Violák, a Juve és a Roma elleni még megbocsátandó bűnnek számít, de azért a Genoat, a Sassuolot és az Empolit illett volna tarkón csapni. Most megint egy olyan egylet érkezik Firenzébe, aki ellen illendő volna berántani a közösbe a három pontot. Jó-jó a kolumbiait elcsábította a Chelsea, na de azért nélküle is meg kell ennek lennie. Montella mesternek Cuadradón kívül csak egy komoly hiányzója van, Aquilani, de a többi lila szerintem nélkülük is beteszi a sarokba az Atalantát.

A vendégek sem panaszkodhatnak eddig a 2015-ös évre, hiszen a bajnokságban csak a Hellas ellen nem ment a játék. Emellett két győzelem és két döntetlen került  Colantuono mester csapatának bizonyítványába. Idegenben nem túl acélos a La Dea, elvétve jut csak számukra három pont. Anno idénykezdetkor még az első Bergamótól távoli bajnokit húzták be, na meg a nagynevű, mostanság a béka segge alatt lévő AC Milan-t csapták hókon január 18-án. A nagyok (Napoli, Lazio) és az idézőjeles nagyok (Inter, Udinese) ellen nem megy nekik, pontot inkább a középmezőnyösöktől kértek eddig. A vendégeknél is vannak hiányzók, de nem az acélosabbak közül. Raimondi, Cherubin és Estigarribia sem az aállandó kezdők között szokott szerepelni, viszont a védelem egyik pillére, Dramé már nagyobb vérveszteség. Denisék a gólokkal csínján bánnak ha vendégségbe érkeznek, ám idén csak Veronában nem rúgtak gólt, a többi pályán volt Ata gól.

Ma is számítok tőlük egyre, de az semmire nem lesz elég, mert ahogy a kupában alulmaradtak, szerintem ma is simán kikapnak Firenzében. Ha az az eredmény jön, mint ami a kupában is, boldogság költözik a szívemre. Na de elég nekem a 2-1 is. Az alapot remélem a csodacsatár megadja, Gomez papa remélhetőleg ma is odabök egyet-kettőt.

Tipp: Fiorentina és 2,5 gól felett
Odds: 2.30
Iroda: bet365

Eredmény: 3-2