Jupiler League: Gent - Westerlo

gent.jpgA belga bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján Gentben vendégeskedik a Westerlo együttese. Sok jóra szerintem nem számíthatnak a vendégek...

Gent - Westerlo, 20:00

A hazaiak jelenleg playoff helyen (5.) vannak, nem lehet lazítani, még akkor sem ha már csak 5 kanyar van vissza, mivel minden pont számít, hiszen a rájátszásba tudomásom szerint az alapszakaszban összegyűjtött pontjaik felét magukkal viszik a csapatok. A Westerlo szerintem már lemondott az első hatba kerülésről, de a továbbiakban nekik is lesz feladatuk hiszen a tabella második fele, a következő nyolc helyezettből is ki lehet kerülni Európába.

A Gent-nél nagyjából teljes kerettel számolhat Hein Vanhaezebrouck, csak Raman, Oussalah és Puljic nem áll rendelkezésére. A házi gólkirály, Depoitre viszont pályán lesz, és valószínű az új szerzemény Simon (3/3) szerepet kap majd. A vendégeknél vannak gondok, a két gólvadászuk nagyon úgy tűnik nem lesz ott Gentben, Gounongbe és Aoulad nem harcra kész, Lecomte sérült, és MacDonald sincs rendben. Vagyis elől elég gyér kínálatból válogathat Harm Van Veldhoven, de azért nem esik kétségbe, hiszen ott van még Koffi, valamint a az új arc Diagné sem kezdett rosszul, két meccsen két gólja van.

A Gent az utóbbi időben szorgosan gyűjtögeti a pontjait, hazai közönség előtt csak az Anderlecht és a Standard Liege rabolta ki. Sok meccsük torkollik mostanság overbe, és ha hozzáveszem azt a tényt is, hogy a Westerlo idegenben a sok gólos meccseket favorizálja, amiből persze inkább ők jönnek ki rosszabbul, na meg hogy egymás elleni meccseiken mostanság rendre 3 vagy több gólt termelnek, rámennék a 2,5 overre.

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.63
Iroda: Unibet

Eredmény: 4-0