Ligue 2.: GFC Ajaccio - Clermont

gfc_ajaccio-clermont.PNGNa de mégis mit várhatunk egy olyan mérkőzéstől, ahol a 36 pontos GFC Ajaccio a 13 ponttal kevesebbet gyűjtő Clermont-ot látja vendégül. Nálam egyes, na de ez mégis csak a francia kettes vonal, és azért tudni illik azt is, hogy mind a két együttes remek formának örvend.

GFC Ajaccio - Clermont, 20:00

A GFC a bajnokságban öt meccse veretlen, a Stade Ange Casanova-ban ez a sorozat nyolcra rúg, azóta nem találtak legyőzőre a korzikaiak, míg a Clermont-ot szintén öt meccse nem verte senki. Viszont náluk ott van egy rés a pajzson, ami azt jelenti, hogy idegenben nem valami nagy szám Corinne Diacre együttese. Ezalatt mit értünk?

Hát hogy Saadiék eddig mindössze hat pontra voltak jók, ebből is a felét december 19-én szedték össze, ez volt az első idénybeli idegenben szerzett győzelmük. Emellett három iksz került még a csapat neve mellé, az utolsó az Auxerre elleni 1-1 alkalmából. Amilyen gyengék idegenben, olyan erősek otthon, mindössze egy vereséget szenvedtek, na és az kitől, hát persze hogy a mai házigazdától.

Szóval eléggé H-nak ül ez a meccs, főleg úgy, hogy a vendégek gólzsákja, Saadi tuti nem lesz ott Ajaccio-ban, mert térdsérülése ennek gátat szab. A középpályáról Videmont és Betsch hiánya tűnik nagy érvágásnak, míg a másik oldalon, csak Youga és Boujedra nem áll Thierry Laurey rendelkezésére. A védelemből mindenki makk, és a gólvadászok közül is mind gólra éhesen várja a Clermont-ot.

Egy szó mint száz, ha ez nem egyes, akkor megeszem a kalapom.

Tipp: GFC Ajaccio
Odds: 1.90
Iroda: Interwetten

Eredmény: ?