Ligue 1.: Guingamp - Lorient

beauvue.jpgA Guingamp amilyen szégyenletes módon kezdte hazai pályán a 2014/15-ös idényt, olyan szépen kezdett felébredni az év utolsó két hónapjára. Elkezdte gyűjtögetni a pontokat, és ami még felemelőbb lehet a hazai Guingamp drukkereknek, hogy ezt hármasával tette. Ma újabb hármat hozzátesz?

Guingamp - Lorient, 20:00

Az, ha egy középcsapatnak idegenben nem annyira megy, az még megbocsátható bűn, na de azért hazai pályán illik vért izzadni a sikerért. A Guingamp ezt úgy művelte, hogy az első hat hazai derbijéből csak a Bordeaux ellenit tudta megnyerni, a többin elhasalt, és a legtöbb meccset úgy fejezte be, hogy gólt sem tudott rúgni a vendégeinek. Október 26-án pedig olyat éltek át, ami nem sokszor adatik meg egy csapat életében, főleg nem a saját közönség előtt. A Nice érkezett ezen a napon a Stade du Roudourouba és kivégezte a Gampot. Eduardo volt a meccs embere, egymaga ötöt hintett Lössl-nek, de két pajtása is betalált, pedig a gólzsák Beauvue találatával még a Guingamp vezetett. A vége 7-2 a Nice-nek.

Na de ez már a múlt, ugyanis Pied-ék novembertől már igen szépen arattak, utolsó öt hazai meccsükből négyet is behúztak, köztük volt egy nagy skalp is, az Ibrahimovic fémjelezte PSG. Sok a hiányzó a Gampnál, ám a Lorient sem dicsekedhet túlságosan, náluk is egy raklapnyi játékos nem áll Sylvain Ripoll rendelkezésére. A legfájóbb talán Ayew és Gassama hiánya, akik Afrika kupáznak.

A Lorient is hasonló cipőben jár, mint a vendéglátók, mármint a tabellán elfoglalt pozíciót tekintve, ugyanis a Guingamp mögött 2 ponttal elmaradva csak a 14. a csapat. Nem nagyon vannak formában, bár az utolsó tétmeccsükön, bajnokin elkapták a Lille-t. Előtte azonban simán verte őket a Nice, és a kupából is kiejtette őket egy kiscsapat, a harmadosztályú Avranches. Sunuék idegenben nem túl meggyőzőek, ezért is gondolom hogy a Beauvue és Mandanne által vezetett Guingamp ma jó lehet a három pontra. A Marseille ellen volt szerencsém látni őket a TV-ben, nem egy kutyaütő banda, akkor azon a meccsen a Marseille örülhetett hogy be tudta húzni a meccset, a vendégek pontot érdemeltek volna.

Az irodák odds mozgása is valami ilyesmit sejtet, egy szoros meccsen egy góllal jobb kell hogy legyen Gourvennec együttese. Én mindenesetre bepróbálkozom vele.

Tipp: Guingamp
Odds: 2.10
Iroda: bet365

Eredmény: 3-2