Serie A: Udinese - AS Roma

udinese-vs-roma.jpg2015 első hétfőjén az olaszok is elkezdték a pontvadászatukat, és akinek a kezdő szerep jutott, az a Lazio és a Sampdoria labdarúgói voltak. Nálam a G/G játszott volna főszerepet, már ha sül a mutatvány, azonban ez nem jött össze, így most ezt a szerepet átruházom az Udinese és az AS Roma játékosaira, hát ha ők tudnak vele mit kezdeni.

Udinese - AS Roma, 12:30

Az Udinese középmezőnyös titulussal bír, nem repeszti szét ellenállhatatlan produktummal a Friulit, de ami nekünk fontos mára, az nem más, mint hogy Di Natale és barátai a hazai rendezésű derbiken rendre betalálnak. Az Udinese főkolomposai ott lesznek a Roma ellen, Di Natale és Thereau kedvenc szórakozása a gólszerzés, így itt is jöhet a hazai dugó. Nagyon bízom benne.

A Rómából hiányozni fog egy két jó spíler, Gervinho elutazott válogatott kötelességeinek eleget téve, Totti falkavezér pedig talán játszani fog, de szerintem kezdőnek biztos nem jelöli Rudy Garcia. Ők azok, akik számottevő hiányzók, ha a gólszerzésről beszélünk. Ljajic a házi gólfelelős pályán lesz, de azt is illik tudni a Rómáról, hogy a középpályásaik is rendre gondot tudnak okozni az ellenfelek védelmében. Pjanic, Naiggolan és Florenzi is szerepet kaphat, ők hárman már nyolcat tettek hozzá az AS góljaihoz. Szóval van miből meríteni. A Róma amúgy idegenben majdnem olyan eredményes mint az Udinese hazai közönség előtt, de csak majdnem, mivel a hét meccsükből kettőn, a Samp és a Napoli ellen besültek az ágyúk. Ma jók lesznek minimum egy gólra, érzem.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.83
Iroda: bet365

Eredmény: 0-1