Serie A: Lazio - Sampdoria

lazio.PNGOlaszországban is megunták a foci nélküli létet, ezért aztán úgy döntöttek, hogy a spanyolok után ők is belecsapnak ma a lecsóba, kezdésként pedig egy igen jó kis derbivel indítanak, Rómában, a Laziónál vendégeskedik a 2014 végére igazán jó formának örvendő genovai Sampdoria.

Lazio - Sampdoria, 20:45

A Lazio úgy zárta 2014-et hogy az utolsó négy bajnokiján nem talált legyőzőre, sőt a Juventus elleni nagy bajnoki verést követően még egy kupameccset is sikerrel abszolvált. Szóval öt meccs veretlenül, nem is rossz. Ebből az ötösből volt két hazai pályás 3-0-ja, kupameccsen a Varese szenvedte el, bajnokin pedig az Atalanta kullogott szégyenkezve haza. Stefano Pioli Parmában is sikerre vezette együttesét, viszont Veronában és Milánóban, a Chievo és az Inter otthonában Candreváék csak egy döntetlenig jutottak.

A Sampdoria sem szomorkodhat az előző év zárásával, hiszen a Blucerchiati az Intertől benyelt bukta után nyolc meccses veretlen szériát produkált. Ebből egy kupasiker, a többi mind bajnoki. Okakáék amúgy nagy döntetlen királynak vannak elkönyvelve idegenben, ami nem is csoda, hiszen ezt ők maguk hozták össze, a nyolc meccsükből öt alkalommal pontosztozkodással ért véget a 90 perc. És ami még veszélyes lehet ma a Lazióra nézve, hogy Palomboék többnyire otthagyják a névjegyüket a vendéglátójuknál, az ikszes meccseken egyedül a Sassuolo kapuját nem tudták bevenni.

Na és a Lazio sem arról a leghíresebb az idei szezonban, hogy az Olimpicóban játszott meccseit érintetlenül hozza le, hetet játszottak, abból csak kettőn maradt szűz a kapu.

Én amikor láttam, hogy ma lesz egy olasz meccs, és hogy kik is mérettetnek meg, egyből az ugrott be, hogy a legjobb opciónak itt a G/G tűnik.

A klubok honlapján már kitették a kereteket, és igen, a vendégektől Gabbiadiani nem lesz ott Rómában, ami ugye azért fájó egy kicsit, mivel ő volt a Samp házi gólkirálya. Ezért mostantól, ha jól tudom, Nápolyban tehet a legtöbbet. Pioli mesternek jó hír, hogy Biglia és Candreva is ott lesz a kispadon - ahogy a korábbi sérültek közül Pereirinha és Konko is. Braafheid, Gonzalez és Ciani továbbra is maródi. Mihajlovicnak csak De Silvestri védőmunkáját kell valahogy pótolnia.

Lazio: Berisha, Marchetti, Strakosha -  Basta, Cana, Cavanda, de Vrij, Konko, Novaretti, Pereirinha, Radu -  Biglia, Cataldi, Ledesma, Lulic, Onazi, Parolo, Felipe Anderson, Candreva, Mauri - Keita, Djordjevic, Klose

Sampdoria: Da Costa, Romero, Viviano - Cacciatore, Fornasier, Gastaldello, Regini, Romagnoli, Silvestre - De Vitis, Duncan, Ivan, Krsticic, Marchionni, Obiang, Palombo, Rizzo, Soriano - Bergessio, Djordjevic, Eder, Fedato, Okaka, Sansone, Wszolek.

Kutakodtam infók után, több oldalon is olvastam elemzést, beharangot, és nagyon sok helyen az 1-1-es döntetlen és a 2-1-es hazai siker mellett teszik le a voksukat. Ebben a két eredményben első blikkre van egy közös nevező, a mindkét csapat szerez gólt, ami nekem is nagyon szimpatikus.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.00
Iroda: bet365

Eredmény: ?