PL: Liverpool - Swansea City

pool-swansea.jpgA Liverpool a Boxing Day-en igen fontos győzelmet aratott a Burnley otthonában, ám ennek akkor lesz igazán értéke, ha Coutinhóék ma a Swansea City ellen is begyűjtik a három pontot. A Burnley elleni bajnokin nagy agyalás volt, hogy vendég vagy overes tippet tegyek, aztán végül az utóbbi mellett döntöttem, amit ugye most már tudok, hogy rossz választás volt. Mit tegyünk mára, lássuk...

Liverpool - Swansea City, 21:00

Ma sanszos ismét a Pool sikere és az over is, de a G/G is remek szorzóval bír, hiszen előbbi mellett az döntene inkább, hogy Bonyék idegenben nem túl acélosak, mindössze a MU és a legutóbb a Hull City ellen jött össze a győzelem, valamint a Sunderland és az Everton otthonában kiszenvedett 0-0 hozott még két pontot idegenből. A többi négy meccsen pontatlanok voltak. Viszont ami az overhez és a G/G-hez kedvezhet, hogy a két 0-0-ás meccs kivételével minden meccsükön rúgtak legalább egyet.

A Pool nem nagyon villog idén, és ezt inkább az Anfielden nyújtott rossz produktumának köszönheti, hiszen a Liverpoolban játszott kilenc hazai meccséből csak hármat tudott magáénak tudni, négy meccsen pedig leadott két pontot. Szóval nagyon érne már egy újabb győzelem, az utolsó pont egy hónapja volt, még a Stoke elleni, azóta csak egy 0-0 és egy 2-2 került a közösbe.

Komoly hiányzó hazai oldalon Daniel Sturridge, aki már az idénykezdettől nem áll Rodgers rendelkezésére, a többiek nem akkora érvágás, G. Johnson és Allen is pótolható, Lovren pedig ma már akár játszhat is. A vendégektől Montero az egyetlen komoly érvágás, ám ő góllal még nem nagyon mutatkozott idén, viszont akiktől lehet várni a dugót, - Bony, Sigurdsson, Dyer és Routledge - azok ott lesznek Liverpoolban.

Ami még erősíti egy kicsit az overes és a G/G tippet, az az, hogy ez a két banda igencsak szeret egymás ellen sok gólos, adok-kapok meccset játszani. Idén októberben Ligakupa meccsen 2-1-re, februárban bajnokin 4-3-ra nyert a Pool, tavaly ősszel pedig a Libertyben játszottak egy 2-2-es döntetlent. Előtte pedig ismét overes, de no goal-os bajnoki Liverpoolban, 5-0-ra nyertek az akkor még a Suarezzel és Sturridge-vel felálló Vörösök, amely győzelemből a maiak közül Gerrard és Coutinho vette ki a részét. Szerintem vállalható lesz az over és a G/G is, én ezek közül a G/G-t választom, mert az odds is jobb rá, és hogy a hazaiak eredményesek lesznek abban biztos vagyok, de nagyon bízom Bonyban is, hogy megszerzi idei kilencedik gólját.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.84
Iroda: betsson

Eredmény: 4-1