Bundesliga 2.: RB Leipzig - 1860

rb-leipzig-tsv-1860-munchen-2_-bundesliga-22_12_2014.jpgHétfőn este Lipcsében Bundesliga kettes meccset rendeznek, ahol az 1860 München lesz a Red Bull által szponzorált lipcseiek vendége. Nagyon hazainak hozzák a meccset, nem is vitatkozom vele, de én más tippel bombázom ezt a meccset.

RB Leipzig - 1860 München, 20:15

Mivel az RB eddig elfogadható, az 1860 pedig pocsék produktumot tett le az asztalra, ráfoghatjuk, hogy ez a meccs bizony gyanúsan hazai sikerrel végződhet. E mellé társul még az is, hogy Kalmár Zsolti együttese Lipcsében a legutóbbi hazai fordulóig veretlen volt, viszont a listavezető Ingolstadt ellen már nem volt ellenszerük, Ralph Hasenhüttl együttese kirabolta Lipcsét. Azóta nem volt hazai meccse az RB-nek, így a téli pihenőre sikerrel vonulhatnának, és pontszámban beérhetnék a Düsseldorfot. Na de tényleg olyan simának tűnik ez a meccs?

Király Gabi egykori csapata bár osztályozós helyen áll, ám furának hat egy ilyen alsóházi csapattól, hogy pontjaik zömét nem az Allianz-Arénában gyűjtik be, hanem amikor elhagyják Münchent. És ugye ma is vendégként lépnek pályára, ezért is óvatoskodom egy kicsit itt a hazai tipptől, bár ettől függetlenül simán jöhet az átlagban 1,64-ért kínált hazai győzelem.

Én azonban inkább arra gondoltam, hogy inkább a gólok felől közelíteném meg ezt a mérkőzést. Ami jól fizető opció, a mindkét csapat szerez gólt, ami szerintem simán benne van a meccsben, hiszen amíg az RB a nyolc hazai meccséből ötször is eredményes volt a Red Bull Arénában, addig a München is szépen termelt idegenben, a kilenc meccsén 15-ször zörgetett, de az övék is rezdült rendesen, 16 alkalommal. Adja magát a szitu, hogy ha nagyon sokan hazai sikert jósolnak, akkor ahhoz kell így vagy úgy egy gól, ebben a dán Yurary (14/7) az elöljáró, míg a vendégektől az osztrák Okotie a legjobb jelölt erre a feladatra, a 27 éves sógor igen szép mutatót biggyesztett a neve mellé, 16/11-nél jár jelen pillanatban. A vendég gól még azért is sanszos, mert Sebastian és Jung is maródi, és hát a védelem két alapemberéről beszélünk. Szóval a tipp necces, de jól fizet!!!

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.00
Iroda: bet365

Eredmény: 1-1