NFL-MNF: Ramaty védelmek találkája, Chicago Bears - New Orleans Saints

chi-no.jpgMonday Night Football. Csapassuk!!!

Chicago Bears - New Orleans Saints, 02:30

Kezdjük a legfontosabbal, hogy a Saints egy győzelemmel az NFC South élére ugorhat és a hátralévő meccseik nem olyan vészesek, míg a Chicagónak már elment a rájátszás. Ez máris adja az NO sikerét. Igaz azonban az is, hogy az esélytelen csapat nyugalmával játszhat a Bears, ilyenkor meg sokszor veszélyes tud lenni egy csapat.

A Bears védelme idén annyit ér, mint az a bizonyos és abból is egy kalappal, igaz a Saints se büszkélkedhet túlságosan, ha erről a csapatrészéről beszélünk. A Chicago a 29., míg a New Orleans az utolsó előtti a 32 csapatos mezőny defense összevetésében. A Saints viszont top 5-os támadósorral villoghat.

Azt se feledjük, hogy a NO egy dómcsapat, és hát Chicagóban a Soldier Field igencsak nem az, ilyenkor minden van arrafelé, csak jó idő nem. Általában fújdogál a szél, ami ugye öli a passzjátékot, főleg a hosszú passzokat, nem is beszélve a mezőnygólos kísérletekről. Amennyiben esik, ugye ez sem ritka arrafelé, akkor inkább a futójáték dominál.

És ha már támadójáték, Brees bátyó egysége igen impozáns helyen fészkel, a Szentek a harmadikok a ligában, a Chicago pedig ebben is ramaty (18). Szóval annyira hajlok a NO sikere felé mint amire az a bizonyos okostelefon képes. Nagyon. És mégis nyuszi vagyok tenni rá, mert az ördög nem alszik, viszont akkor mi legyen? Vagy lesz egy nagy adok-kapok, vagy a védelmek végre állják a sarat és undereznek egy jót ezen a meccsen. Ez sem az igazi. Pontgyártásban ki a jobb? A Saints 25,6-ot csinál meccsenként, míg a Chicago 29,1-et enged az ellenfeleknek.  Na már most kezdek közelíteni a tutihoz, ámbár ez sem élet-halál. Viszont találtam egy olyan opciót a beten, hogy a Saints éri el előbb a 20 pontot, ez annyira megtetszett, hogy meg is pakoltam.

Tipp: Saints éri el előbb a 20 pontot
Odds: 1.70
Iroda: bet365

Eredmény: 15-31

Közreműködő: Richie666