Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Frankfurt-vs-Dortmund-Prediction-and-Betting-Tips.pngKét mérkőzés maradt mára a Bundesliga 13. fordulójából, az egyiket Wolfsburgban játsszák, ahol rangadó szaga van a Wolfsburg - Mönchengladbach meccsnek, a másikat pedig Frankfurtban rendezik, ahol az Eintracht vendége a katasztrófális bajnoki szezont produkáló Borussia Dortmund lesz. Utóbbira találtam egy tutinak tűnő, bár kis szorzóval bíró tippet.

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund, 17:30

A Frankfurt jelenleg a középmezőnyben vegetál, bajnoki formájáról ma kaphatunk tisztább képet. Az első három kanyarban minden eredményt begyűjtött, majd négymeccses veretlen szériát húzott maga után, amikor is a Paderborn elkapta őket, amivel szintén egy négymeccses pontatlan sorozat vette kezdetét. A legutóbbi fordulóban megint robbant a bomba, idegenben leverték a Gladbachot, akik addig veretlenek voltak a Borussia parkban.

A Dortmund 2013 májusában még BL döntőt játszott, tavaly negyeddöntőzött, a bajnokságot 2012-ben megnyerte, majd a rá következő két idényben ezüstös pozícióban végzett a Bayern mögött, most meg ott kullog a tabella végén 12 forduló alatt szerzett 11 pontjával. Ma sem nyernek Klopp fiai? Simán megeshet, bár nálam inkább V, de ez az a meccs ami lehet bármi, ám amiben biztosnak tűnök, hogy nem maradunk gólok nélkül.

A Frankfurt az overes mutatókat tekintve a Bundesliga egyik legjobbja, csak az újonc Paderborn előzi be őket, viszont a gólátlaguk nekik a legmagasabb. A Commerzbank-Arena-ban is jók a mutatóik, 6-ból négy mérkőzés overes lett, és ha hozzáveszem, hogy a Dortmund idegenben 6/5-öt produkált eddig, simán benne lehet a mai meccsben is, hogy a felek nem állnak meg 3 gólig. Persze ennek szellemében nem is adnak érte sok pénzt az irodák, de azért az az 1.46 az Unibettől szépen hangzik. Nem is tétlenkedek, megyek és tolok fel rá egy kis gubát.

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.46
Iroda: Unibet

Eredmény: 2-0