Európa Liga: Young Boys - Napoli

yb napoli.jpgAz Európa Ligában az I csoportot a 100%-os olasz Napoli vezeti, mögöttük a mai házigazda svájci Young Boys a kvartett másodikja. Elsőre sima liba a meccs, nyernek Hamsikék, ám azért egy svájci bandát hazai pályán nem írnék le pikk-pakk.

Young Boys - Napoli, 19:00

A YB ugyanis jó kis kupacsapat, két éve is megszorongatta a Liverpoolt, oda-vissza verte az Udineset, de végül a három 10 pontos csapat közül ők lettek a harmadikak, az akkor még jó Anzsi és a csoportelső Liverpool mögött. Idén eddig egy győzelem és egy vereség a mérlegük, bucira verték a Slovant (5-0), de Prágában alulmaradtak (1-3). Hiányzó van, de nem vészes, többen még meccstelenek, egyedül a svájci Hadergjonaj hiányzik majd a középpályáról.

A Napoli, mint említettem, kettőből kettőt nyert eddig, Nápolyban a Sparta (3-1), Pozsonyban a Slovan (2-0) nem tudott ellenállni Mertensék rohamainak. Beniteznek egyetlen hiányzója van csak, Ghoulam személyében, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak a pótlása.

A Napoliban klasszisok sora kergeti a bogyót, Higuain idén még adós a bajnoki gólokkal, ám az EL-ben már két gólnál jár. Mertens és Insigne sem túl termelékeny a Serie A-ban, viszont a belga is európai kétgólos. Viszont Callejon eddig pazar formában játszik, a Calcio fekszik neki, 7/6-ot hozott eddig, ám kilépve Európába nem vett be még kaput.

Benitez ahogy Pozsonyban is, úgy ma szintén a Zapata, Guzman, Hamsik, Mertens négyessel kezdhet, menet közben azért majd bedobja a többieket is, készülve a hétvégi Verona elleni csatára.

Nálam ez a meccs olyan over hogy csak na, remélem nem kell csalatkoznom a fiúkban.

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.83
Iroda: Unibet

Eredmény: 2-0