Bajnokok Ligája: Porto - Athletic Bilbao

porto-bilbao.jpgA mai napon ismét nekiesnek a csapatok a Bajnokok Ligája küzdelmeinek, nyolc pályán 16 csapat viaskodik a pontokért. Én Portóba látogattam el, ahol a spanyol, bocsánat baszk Bilbao teszi tiszteletét.

Porto - Athletic Bilbao, 20:45

Az Athletic Bilbao romokban van, az utóbbi időben nem nagyon megy a szekér Valverde együttesének, a Porto pedig a ligakupás Sporting elleni hazai pályás buktától (1-3) eltekintve nem fut rossz szezont. Brahimiéknek ez volt az egyetlen verésük idén, és nem hinném hogy pont ma támadna fel hamvaiból a baszk csapat, amely utoljára tétmeccses győzelemnek augusztus végén örülhetett, amikor elkapták bajnokin a Levantét.

A Porto amúgy lehetséges, hogy már erre a meccsre készült, ezért az a csúnya ligakupás botlás. A Portóból Helton kapus még mindig maródi, helyette az idén első számúvá avanzsált Fabiano fog védeni, valamint a Realtól szerződtetett Casemiro az, aki nem lehet ott a mai meccsen. Spanyol oldalról csak Kike Sola az egyetlen, de nem számottevő hiányzó. Jó party lesz ez, és mivel több sportfogadós oldal is portugál sikert jósol, én sem lógok ki a sorból. A hazaiak győzelmére adott odds folyamatosan esik, ez is egy előjel arra, hogy ma itt csakis portugál siker várható.

Tipp: Porto
Odds: 1.67
Iroda: bet365

Eredmény: 2-1