Feröer-szigetek - Magyarország

dzsudzsak.PNGA magyar labdarúgó-válogatott a Romániában történt pontszerzése után csak a győzelemben hihet Torshavnban, a következő, a Feröer-szigetek elleni Euro 2016-os selejtező mérkőzésén. Más forgatókönyv nem létezik. És remélem nem csak én látom így.

Feröer-szigetek - Magyarország, 20:45

A magyar játékosok nemrég egy igen komoly csatában maradtak talpon, egy tömött stadionban játszottak, nagy csinnadrattával körített mérkőzésen maradtak a felszínen, egy nem éppen legkedvesebb ellenfelükkel szemben, de megállták a helyüket. Romániában szerzett pontot Dárdai Pál együttese!!! Vincent örülünk! Hát hogy a p....ba ne!

Ma más lesz a dörgés, hiszen a Feröer-szigeteken nem csapja le a fiaink fejét hangorkán, mondhatni csendes meccsnek nézünk elébe, és hát nem ugyanazok a játékosok lesznek a pályán, akik Bukarestben örömet szereztek hazájuknak (vannak akik fáradtak, és sérültjeink is akadnak). A romániai sikert remélhetőleg a helyén kezelik a srácok, akin meg úgy látja a mester, kicsit elszállt magától, na őt majd jól a helyére teszi. Felszabadultan kell nekimenni a feröeri csapatnak, nem kell semmi mással foglalkozni, csak saját magunkkal.

Torshavnban remélhetőleg a magyar csapat irányítja majd a mérkőzést, a hazaiak inkább a kivárásra játszanak majd, kontrákra, pontrúgásokra rendezkednek be, és ha betalálnak, na akkor rettegjen az ellenfél, mert akkor kőkeményen megvédik a várukat. Lelkesek, fizikailag rendben vannak, nem lehet már őket agyonverni. 

Vannak sérültjeink, de ettől függetlenül elmondható, hogy mindegy ki az aki Dárdai Pali által a keretből a pályára tevődik, annak nincs más dolga, mint hogy ismét "haljon meg" a győzelemért (vagyis ma, mert ebben a sorozatban még nincs hárompontos meccsünk), ami szerintem össze fog jönni, sőt bátorkodom megengedni magamnak, hogy most gólokkal nyerünk a nem túl gyakran nyerő feröeri válogatott ellen. Ez idén a finneknek, és legutóbb az Észak-Íreknek is sikerült már, most jövünk mi! Rettegjetek bálnavadászok, jönnek a magyarok!

Tipp: Magyarország -1,5 AH
Odds: 2.07
Iroda: Pinnacle

Eredmény: 0-1