Románia - Magyarország

valogatott(1).jpgErről a mérkőzésről talán még a szakácsmagazinok is írnak, így arra gondoltam én ezt a mérkőzést nem fogom agyonvesézni, írok pár gondolatot, aztán kalap-kabát.

Románia - Magyarország, 18:00

Románia most papíron kicsit talán erősebb, de valahogy mégsem érzem, hogy ez a keret valami oltári pöpec lenne. Persze akadnak náluk jó labdakergetők, de ez a csapat már nem az, amelyiktől 10-15 éve Európa nagyjai is féldegéltek. Igen az első kanyarban Göröghonban lenyomták zárt kapus meccsen a görögöket, de hát azt nem igazán lehet hazai pályának nevezni a hellének szempontjából. Mindegy, nyertek a románok, akkor még Maricával, aki ma nem lép pályára, a mi nagy szerencsénkre. Ez már egy plusz pont nekünk, mert talán ő az, akit ki lehet emelni ebből a szürke román válogatottból.

Arról, hogy a románok gólt rúgnak nekünk, azt hiszem nem kell túlságosan sok szót ejteni, ez szerintem alap ezen a meccsen. Ugyanis a mi védelmünk nem egy atombiztos alkotás, nem olyan mint Fogarasi Árpádé.

Na és mi? Örömködhetünk magyar gólnak? Benne lehet, sőt simán benne kell hogy legyen. A románok védelme sem egy stabil valami, Chiriches formán kívül, a Rat gyerek meg már lassan a nyugdíjas korba lép. A kapusaik (Pantilimon, Tatarusanu) nem nagyon védenek a klubcsapataikban, valószínű Lung, az Astra-s hálóőr majd a kapuba?, tehát ott sem minden fenékig tejfel a hátsó alakzatban. Így hát ki merem jelenteni, hogy akár lehet is keresnivalónk azon csapatrész ellen.

Nálunk az előre játékban a Szalai, Dzsudzsák, Lovrencsics és Gera kvartett azért nem olyan rossz felhozatal, bennük kell hogy legyen a magyar GÓL! A két szélsőnk nem olyan rossz spíler, Dzsudzsi és Lovrencsics is játszik-játszott már európai kupameccsen, tudja és érzi a ritmust, ők a két szélről igencsak megtámogathatják a bundeszligás Szalainkat. Gera papa világklasszis!, az ő passzaiból is lehet keresni valamit. Ja és ne feledjük, azért a pontrúgásoknál be-befigyel alkalomadtán egy-egy bólintós gól az ellenfelek kapujába, amiért ma Juhász Rolit teszem meg ügyeletesnek.

Bármi is lesz a mérkőzés vége, - persze örök optimistaként én titkon pontszerzésben reménykedem, és nagyon-nagyon bízom benne, hogy akik itthon nagyon-nagyon sok pénzt tettek a magyar csapat ellen, azok jót szomorkodnak majd a lefújás után, hogy bizony sok money csúszott ki a zsebeikből, - én úgy érzem hogy lesz magyar gól Romániában, és ha esetleg Torjéék nem találnak be, ígérem nem fogok szomorkodni a tippem elhasalásán.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.10
Iroda: bet365

Eredmény: 1-1

rom-hun.PNG