Hollandia - Kazahsztán

oranje.jpgAz Euro 2016 jegyében a fapapucsosok nem állnak valami jól, hiszen az első kanyarban ha nem is olyan nagy meglepetésre, de azért mégiscsak vereséget szenvedtek Prágában a cseh válogatottól. Most jön az újabb megmérettetés, hibázási lehetőség kizárva.

Hollandia - Kazahsztán, 20:45

Pedig Hollandia 2014. szeptember 9-én nem gyenge csapattal érkezett meg a cseh fővárosba, hiszen a kezdő XI zömét azok alkották, akik a brazíliai világbajnokságon a harmadik helyig nyomultak előre. Louis van Gaal örökségét nem könnyű átvenni, pedig nem egy újonc követte az azóta már a Manchester United kispadjáról vezénylő trénert, hanem egy korábbi szövetségi kapitány, Guus Hiddink. Vészharangokat azért nem kell kongatni a hollandokkal kapcsolatban, ma itt a javítási lehetőség, egy jó kis gálával feledtetni lehet a csehországi pontatlanságot.

Az ellenfél, aki ma este az amszterdami Arena-ba látogat, nem más, mint a nyáron a magyar válogatott által is legyőzött Kazahsztán lesz, akiket Gyurcsó Ádámék 3-0-ra páholtak el a Puskásban, és akik az első selejtező kanyarban hazai pályán nem bírtak a lettekkel (0-0).

Tudom elég bárgyú okfejtésnek tűnik, de ha mi magyarok hárommal elkaptuk a kazahokat, akkor erre egy vb bronzérmes is képes lehet, sőt akár ezt még meg is fejelheti. Sok hendikepes lehetőséget nem is adnak erre a meccsre az irodák, a bet365 is -3,5-es hendit ad csak rá, de minden irodánál folyamatosan esnek az oddsok, így bátran tolok rá pár forintot, hogy a hollandok ma gálázni fognak.

Hiddink nagy valószínűséggel visszatér a jól bevált 4-3-3-hoz, aminek következtében a www.voetbal.nl honlap ilyesmi kezdőben látja a fantáziát: Cillessen - Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind - De Jong, Sneijder, Afellay - Lens, Van Persie, Robben.

Tipp: Hollandia -3,5
Odds: 1.95
Iroda: bet365

Eredmény: 3-1