Szlovénia - Svájc

svájc.jpgA 2016-os Európa bajnokságra való kijutás jegyében mérik ma össze erejüket Európa kilenc stadionjában a nemzeti válogatottak. A helvétek Ljubljanában teszik tiszteletüket, érzésem szerint boldogan utaznak majd haza.

Szlovénia - Svájc, 20:45

Svájc az első fordulóban hazai pályán szenvedett 2-0-ás vereséget a csoport megnyerésére leginkább esélyes Angliától, eközben Szlovénia az észtek otthonában maradt alul. Vagyis mind a két együttesnek volna mit javítania, erre inkább a vb-t is megjárt hellén válogatottat érzem most erősebbnek, Shaqiriék játéktudásban szerintem most előrébb járnak, mint a Sreko Katanec vezényelte szlovének, akiknél Stevanovic sérült, míg a Fiorentina kiválósága, Ilicic nincs is a keretben. 

Úgy gondolom, hogy a középpályán és a csatársorban is minőségibb Svájcnak ezt a meccset így vagy úgy de hoznia kell, ha nem akar már itt a sorozat elején lépéshátrányba kerülni a riválisokkal. Bár ha Ljubljanában sem jönne össze a győzelem, még akkor sincs veszve a dolog, Svájcot nem érzem veszélyben, annyira nem erős ez a csoport, hogy ne tudnának felállni egy rosszul kezdődő sorozatból.

Tipp: Svájc
Odds: 2.30
Iroda: bet365

Eredmény: 1-0